Sivut

19. elokuuta 2010

Voittaja!

Vuonna 2003, kun olin 14-vuotias osallistuin valtakunnalliseen Älä kangistu kaavoihin - kilpailuun. Kilpailun järjesti Huqsvarna ja tarkoituksena oli suunnitella ja toteuttaa laukku. Kilpailu oli jaettu 7-, 8- ja 9-luokkalaisten sarjaan. Osallistujia kilpailussa oli n. 500 ja palkinnot olivat huikeat. Palkintoina oli käsityölehtien vuosikertoja, ompelukoneita ja pääpalkintona matka Manhattanille, New Yorkkiin.

Silloinen käsityönopettajani pyysi minun lähettämään työ kisaan ja niin tehtiin.
Kului hetki ja vastaukset tulivat ja samalla tuli pesti ensimmäiselle sijalle. Toteuttamani laukku oli voittanut ja lähdin 2 muun, omansarjansa voittaneen tytön kanssa Manhattanille. Oppaana meillä oli Hugsvarnan edustaja ja matka oli sanoinkuvaamattoman loistava. Varsinkin kun se oli ensimmäinen matkani ulkomaille.