Sivut

25. marraskuuta 2010

Suomen Kädentaidot 2010

Jälleen kerran oli Kädentaidon messujen aika. Tapahtuma järjestetään vuosittain Tampereen messukeskuksessa Pirkkahallissa, jossa tänä vuonna kävi 34 250 ihastelijaa. Ja minä olin tietenkin yksi heistä.
Tapahtuma on valtava, jossa on noin 600 näytteelleasettajaa. Eli jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Ja pakko myöntää, että innokkainkin kiertäjä on varmasti uupunut päivän lopussa.
Tälläkin kerralla näki viimevuosilta tuttuja asettajia, mutta myös paljon uusia, joita ei välttämättä ollut aikaisempina vuosina huomannut.Tuttu Novitan piste oli taas täynnä kuhinaa ja ihmisten sylit täyttyivät lankakeristä.
Kuvassa ostokseni Rose mohair LUX, Tempo, Softy, Huopanen Lampola.
 


HelmiQ-helmien ja helmitarvikkeiden-piste oli niin täynnä, että omaa vuoroa sai melkein jonottaa. Sieltä ostin sinisiä lasihelmiä.


Minulle uutena pisteenä löysin hopeasaveen erikoistuneen yrityksen Hopeasavi.fi. Ostin heiltä aloituspaketin, enkä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan hopeasaven työstämistä.

Tampereen keskustassa putiikkiaan pitävä Biancaneve, sai minut myös messuosastolleen. Biancaneve on erikoistunut esiintymis-, kilpailu- ja harjoitusasujen suunnitteluun ja valmistukseen. Heillä on myös myynnissä kankaita, tarvikkeita ja koristeita. Yritys valmistaa asuja mm. Kiira Korvelle, Laura Lepistölle ja Dazzling Ladies-tanssiryhmälle.
Ostin heidän osastoltaan muutaman pussin Swarovskin strasseja,
joita aijon käyttää bikinien koristeluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...