Sivut

8. joulukuuta 2010

Paitatehdas

Koulussamme on tällä hetkellä menossa neulosmateriaalit kurssi ja erityisesti olemme keskittyneet paitoihin. Minun paitatehtaani on tuottanut lähinnä kokeiluja erilaisista materiaaleista ja malleista. Ensimmäisenä teimme peruskaavat, jolla alla oleva valkoinen paita on tehty. Violettisävyisessä paidassa on vähän isompi kaula-aukko ja huppu, sekä lepakkohihat. Viimeisessä kuvassa on tennispaita, jossa on lepakkohihat ja iso kaulus. Itse tehtynä paidat eivät maksa juuri mitään. Valkoinen paita maksoi n. 3€, violetti n. 2€ ja tennispaita 3€. Kaikki kankaat ovat Triteksistä.
Tältä pohjalta on kiva lähteä ompelemaan vaikka mitä neuleita.
Ihana oppia uutta!

7 kommenttia:

 1. Tennispaita on täydellinen!! Mäkin ostin Triteksistä tota samaa kangasta, mutta ei mulla ole hajuakaan mitä siitä vois tehdä, kun en mitään osaa ommellakaan. :(

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kaikki! Ja tosta tenninpaidasta tuli kyllä just sellanen, mitä ne piirrustukset lupaili :) Mäkin halun sinne kouluun :P

  VastaaPoista
 3. No totta muuten, että piirretty suunnitelma vastasi hyvin toteutusta. Ja tollanen lepakkohihainenpaita on niin helppo ommella, että jos osaa saumuria käyttää niin työ valmistuu hetkessä. Lepakkohihapaidan paitaosa on tehty vaan kahdesta kappaleesta, eikä hihaosia oo erikseen ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Aivan äärettömän ihana tuo tennispaita! olisiko mahdollista saada sinulta ohje/kaava kyseiseen paitaan?

  VastaaPoista
 5. Hei! Toi ala vasemmalla oleva paita. Onko se sulla vielä kaapissa & toinen kysymys käytätkö sä sitä? :D Mä ostan sen sulta pois josset käytä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että toi paita on menny muutossa jonnekkin hukkaan, koska en oo nähny sitä pitkään aikaan missään, mutta jos löydän sen joskus kaapin pohjalta niin kiikutan sulle!

   Poista
 6. JEijj!! :) Kiitos jo etukäteen jos löytyy!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...