Sivut

10. maaliskuuta 2011

Vaijerikoru

Ensimmäinen vaijerikoruni valmistui kolmen purkukerran jälkeen.
Kohdistaminen vaijerilla on äärettömän tärkeää, mutta vaikeaa ja kiinnityshelmet liikkuvat todella helposti pois omalta paikaltaan. Loppujen lopuksi koru kuitenkin valmistui ja siitä tuli ihan käyttökelpoinen. 
Mielessä on paljon uusia vaijeri ideoita, enkä malta odottaa, että pääsen toteuttamaan niitä.
 

6 kommenttia:

 1. Nätti! Onko sulla sellainen työalusta, jossa on sentit merkattuna, sillä on helpompi kohdistaa, tosin tuota helmien liikkumista se ei poista. Kai siihenkin on oma niksinsä, kun vaan tietäis mikä. :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole erillistä tarkentajaa. Olen yrittänyt vain laittaa vaijerin johonkin painavan alle, jotta se pysyisi edes hetken liikkumatta. Ja luultavasti kokemuksen myötä oppii myös uusia niksejä. Mutta kiitos vinkistä, voisi tutustua tuollaiseen laitteeseen. Onko se ihan joku viivottimen näköinen työkalu vai mikä?

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä suloselta! Sä osaat aina yllättää persoonallisilla ideoilla :) Kiva uus ilme myös blogilla!

  VastaaPoista
 4. Mm. täältä http://www.helmiq.fi/verkkokauppa/index.php?category=79 löytyy suunnittelualustan nimellä. Auttaa tuollaisen illuusiokorun kasaamisessa, mutta myös muiden korujen suunnittelussa. Ihan näppärä, eikä edes kallis. Mun omassa on vielä kansikin, jonka saa laitettua siihen päälle, jos homma jää kesken.

  VastaaPoista
 5. Loistavaa, tuohan näyttää näppärältä työkalulta. Kiitos vinkistä! Huono puoli tuossa on se, että löysi myös 50 muuta näppärää ja ihanaa juttua samalla selauskerralla mitkä on nyt "pakko saada" :D HelmiQ saa tänään varmasti yhden tilauksen lisää.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...