Sivut

29. heinäkuuta 2012

Kynsi harjoittelua

 Postilaatikosta on tupsahtanut jo muutama kynsientekoon liittyvä paketti. Olen ahkerasti harjoitellut erilaisia tekniikoita ja kuten alla olevasta kuvasta huomaa, jokainen kynteni oli hetken aikaa erilainen. Nuo kynnet ovat vaihtuneet jo uusiin, joita esittelen sitten hieman myöhemmin. Olen ihan super iloinen, että keksin tällaisen uuden harrastuksen. Omat kynnet kun ovat niin pirun pehmeät ja taipuisat. Vaikka ammattilaisen tasoa on vaikea tavoitella ilman kunnollista koulutusta, niin uskon, että harjoittelu tekee mestarin tässäkin. Ja varsinkin kun tämä on niin hauskaa puuhaa. Olen harjoitellut jo äidilleni ja kaverilleni ja ihan tyytyväinen olen työhöni. Tosin parannettavaa on aina, jokaisen kynnen jälkeen. Mutta en aijo ottaa tätä kynsiharrastusta mitenkään vakavasti vaan lähinnä oman päivän huviksi väsäilen ja kavereille, jos uskaltavat tulla käsittelyyni. 
Alla olevassa kuvassa on käytetty pääasiallisesti akryyliä, mutta myös geelejä sekä nuo seeprat ovat kuvioilliset tipit. 


Ja sitten haluan vielä esitellä, miten keksin käyttää kynsiakryyliä vähän muussakin. Nimittäin sain muutama hetki sitten siskoltani vaaleat pienet korvakorut ja ne oli minulle niin tylsän väriset, että päätin hieman päällystää niitä... ja samalla pahoittelut siskolle... Mutta niistä tuli vaan niin ihanat!
Terveisin harakka!2 kommenttia:

  1. Saat anteeksi, jos lupaudut tuunamaan munkin korvikset, sillä mulla on kahet tuollaset valkoset! :)

    VastaaPoista
  2. no ehkä siitä nyt ei kauheeta vaivaa ole! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...