Sivut

10. kesäkuuta 2013

Barcelona

Terveisiä aurinkoisesta Barcelonasta!
Lennettiin viime torstaina takas Suomeen ja ei voi muuta sanoa, kun että huippu reissu takana.
Matkaseunani oli Tomin lisäksi Tomin isä sekä Tomin sisko ja hänen miehensä. Ensimmäisenä päivänä sää oli tosi kylmä ja kolea, mutta loppuloma oli oikein ihana ja aurinkoinen. Olen käynyt Barcelonassa vuonna 2010 keväällä, jollain ilma oli tosi kylmä ja sateinen. Minulle jäi viime Barselonan matkasta jotenkin huono maku, mutta nyt kun oli lämmintä ja aurinkoista tuntui kuin koko kaupunki olisi herännyt eloon.
 
 
Yövyimme Eric Vökel - Boutique Apartments huoneistohotellissa, joka sijaitsi muutaman korttelin päässä Sagrada Famílialta. Huoneisto oli tosi toimiva ja kauniisti sisustettu. Meillä oli myös pieni parveke, josta saimme nauttia päiväauringosta.
 
 
Matkamme päätarkoitus oli mennä katsomaan jalkapalloa. Muut olivat varanneet liput peliin ja sillä välin kun he nauttivat stadionin tunnelmasta, minä kiertelin kaupungilla ystäväni Teemun kanssa. Minua harmitti hieman, että en päässyt muiden mukaan peliin, mutta onneksi sain toisen mahdollisuuden päästä stadionille. Nimittäin kävimme katsomassa kun Neymar Jr toivotettiin tervetulleeksi FC Barcelonaan.
Itse en erityisemmin jalkapalloa seuraa, mutta pitää sanoa, että matkan aikana sisälleni taisi kasvaa pieni Barca -fani.
Barca! Barca! Baaarca!
 
 
FC Barcelonan fanikaupasta olisi löytynyt Robinillekkin joukkueen fanipaita.
 
 
Suurimman osan ajasta kiertelimme kaupunkia ja kauppoja. Muutamana päivänä kävimme rannalla ruskettumassa ja uskaltauduin jopa mereen uimaan. IIk :)
 
 
 
 
Loma meni hurjan nopeaa ohi ja vaikka upeat ilmat jatkuivatkin Barcelonassa, oli meidän noustava koneeseen ja lennettävä kotiin. Helsingissä oli saapumishetkellä kaunis ilma, mutta matkalla Tamperelle alkoi sataa ja salamoida. Ihana Suomi :) 

 
p.s. Lomashoppailuista tulee kuvia myöhemmin.
p.p.s Käytin matkalla myös muitakin asuja, kuin tuota mustavalkoista toppia ja mustaa liehuhametta. Jotenkin tuo asu vaan tuntuu olevan jokaisessa kuvassa päällä :D

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Ja repesin tolle pps:lle :D T.Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no aika koominen oli kun rupesin selaileen kuvia ja kaikissa samat asut. Olin vielä tehny ennen matkaa sellaseen asu 1, asu 2, asu 3, asu 4 listan, mutta näköjään kamera on kuulunu ainoastaan asuun 1.

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Barcelona on mun lemppari. <3
  Mistä tuo "riemukaari" on? En muista nähneeni sitä. Ja tuo suihkulähde-puistokin näyttää ihastuttavalta, missä se oli?
  Paljon on vielä nähtävää tuostakin kaupungista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Tuo riemukaari ja suihkulähde sijaitsevat samalla alueella. Jos tiedät missä on Barcelonan eläintarha niin nuo nähtävyydet sijaitsevat samoilla hoodeilla. Tosi makeet ja kannattaa käydä kattoon jos vielä on Barceloonaan menossa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...