Sivut

8. toukokuuta 2015

Kangaskassista tyynyksi

Olen aikaisemminkin kirjoittanut siitä, miten erilaisia "epävirallisia" materiaaleja voi käyttää hyödyksi.
Tuolla epävirallisella tarkoitan materiaaleja, jotka on jo ommeltu johonkin muotoon, mutta vain itse materiaali kiinnostaa.
Esimerkiksi löydät todella kauniin verhon, mutta haluat käyttää sitä pöytäliinana tai ostat paidan, josta haluat tehdä säärystimet. Materiaaleja on joka puolella erilaisissa muodoissa, ne vaan jää usein huomaamatta. 
Törmäsin tähän ajatukseen/ideaan viime viikolla kun siivosin kaappeja ja löysin kangaskassin jonka olen ostanut Primarkista noin 1£. En käytä ikinä kangaskasseja, mutta nyt ajattelin, että tämä kassi on niin hieno, että käytän sitä vaikka tyhjillään :D
Mutta niinhän siinä sitten lopulta kävi, että kassi jäi käyttämättä ja se lojui pitkään kaapissa käyttämättömänä. Kunnes oivalsin tämän epävirallisen materiaalin taian ja tajusin, että voin ommella kassista tyynyn ja niin saan ihastella kangaskassin kuviota joka päivä.
Leikkasin kantohihnat pois, laitoin tyynyn kassin sisään ja ompelin kassin suun kiinni. Valmis!


Pitäkää siis silmät tarkkana, kun olette ostoksilla ja näette kangaskasseja. Niihin on yleensä painettu todella upeita ja näyttäviä kuvia, joilla saa helposti ilmettä kotiin. Eivätkä ne yleensä maksa kuin muutaman euron. 

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...