Sivut

31. elokuuta 2011

Mattoja, mattoja, mattoja!

Virkkausinto iski taas ilmojen viilentyessä ja hetkessä asuntoni täyttyi matonkuteista ja pian myös valmiiksi virkatuista matoista. Kävin Triteksissä hakemassa 7 kg mustaa matonkudetta ja tarkoituksena on tehdä olohuoneeseen iso pyöreä matto. Sen valmistusta saa tosin vielä hetken odottaa.
Hyvänä puolena virkkauksessa on se, että samalla voi katsella vaikka elokuvia ja aika menee nopeasti ja hetkessä huomaa virkanneensa melkein koko maton valmiiksi. Huonona puolena on taas se, että seuraavana päivänä kyllä huomaa ahkeroineensa ja saa viettää ikimuistoisia niska ja rannekipu hetkiä... pitäisi varmaan kehittää tekniikkaa tai alkaa pitää taukojumppaa!

Matot ovat joka tapauksessa nyt valmiit ja silitetty ja valokuvattu!

Ihanan näköisiä! Melkein tekisi mieli vuorata koko asunnon lattia näillä... hmm.. miksi ei!


4 kommenttia:

 1. Voi, nämä tosiaan ovat ihania! Ja mikä jottei vuorata koko asunto näillä. ;) Itse sain aikaiseksi kesällä koeversion virkatusta matosta, ja nyt tuossa odottelee kerittynä 10 kg valkoista matonkudetta. Isoa mattoa siis pukkaa, kunhan uskaltaudun niskakipuineni edes aloittamaan! ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea ison maton virkkaukseen! Itseäni jo naurattaa miten aijon toteuttaa niin ison maton valmistuksen. Matto makaa keskellä lattiaa ja minä kierrän hullunlailla sen ympärillä :D

  VastaaPoista
 3. Hienoja! Määki oon haaveillu tollasen virkkaamisesta. Minkä kokosella koukulla noi oot tehny? Oliko sulla joku ohje, vai teitkö ihan omasta päästä?

  VastaaPoista
 4. Oon käyttänyt 8 ja 10 koon puikkoa, riippuen siitä kuinka paksua matonkude on. Ja ei oo mitään kirjallista ohjetta ollut. Oon kattellu vähän kaupoissa ja netissä minkälaisia mattoja on ja siitä sitten tehnyt. Mutta malliahan voi muokata aina oman mielen mukaan :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...