Sivut

21. helmikuuta 2013

Garnier Fructis - Dry Shampoo

Siskoni kävi eilen leikkauttamassa hiuksiaan minulla ja palkaksi sain Garnierin kuivashampoon. Hän pyysi minua testaamaan tuotetta ja tekemään siitä pienen jutun blogiin.
Tänä aamuna päätin kokeilla kuivashampoota, koska hiukseni olivat täydelliset kokeeseen. En ollut pessyt niitä pariin päivään ja suoristusraudalla käännetty tukka oli käsitelty lämpösuojalla ja lakalla. Voitte vaan kuvitella miltä tukkani näytti tänä aamuna. Rasvoittunut tyvi oli hieman kostea, eikä todellakaan olisi enään soveltunut mihinkään kampaukseen. Hyi...
Suihkun sijaan tartuin siis kuivaspampooseen, jonka kyljessä luki seuraavat lupaukset:

Fructis Nordic Hair Care Pure Volume kuivashampoo

Puhtaat, ryhdikkäät ja tuuheat hiukset. Fructis Nordic Hair Care Pure Volume hiustenhoitosarjan kuivashampoo raikastaa hiukset nopeasti ja helposti ilman pesua, antaen hiuksille volyymiä. Helppo tapa pidentää föönauksen tulosta.
"Ravista ennen käyttöä. Suihkuta hiuksiin 15cm etäisyydeltä. Odota 2 minuuttia ja harjaa sitten hiukset "


Kävin koko pään läpi suihkuttaen kuivashampoota kuhunkin jakaukseen ja annoin vaikuttaa hetken aikaa. Kuivashampoon kuuluu olla valkoista "tomua" suihkutuksen jälkeen, mutta valkoinen väri lähtee hyvin pois, kun hiukset harjataan. Tärkeää on, että muistaa ravistaa purkkia joka välissä.  Joissakin hiuspuutereissa ja kuivashampoissa olen huomannut, että tummassa hiuksessa putu jää ikäänkuin pölyn näköiseksi hiuksen pintaan, mutta tässä tuotteessa en vastaavaa huomannut. Harjauksen jälkeen hiukset eivät tuntuneet lainkaan raskailta ja rasvaisuus oli kadonnut kokonaan. Tyvi ja latvat eivät menneet ollenkaan puikoille ja tuntui kuin hiuksiin olisi suihkutettu kevyt lakkakerros. Hiukset olivat hieman tuuheammat, mutta eivät ihan niin tuuheat mitä tuote antaa ymmärtää. En usko, että pidempiin ja paksumpiin hiuksiin tuote tuo juurikaan voluumia, mutta rasvaisuuden se saa ainakin katoamaan.
Tuotteessa on perinteinen kevyt "Fructis" -shampootuoksu, joka antaa hiuksille pesunraikkaan tuoksun.
Yhteenvetona sanoisin, että tuote toimii erittäin hyvin ja todellakin aion käyttää sitä jatkossa, mutta vain likaisuuden poistamiseen.

2 kommenttia:

  1. vau!! itse ostin ton tänään

    VastaaPoista
  2. Mä en oo huomannukaan, et Fructisilla on myös kuivashampoo. Harmi, jos ei tuote tuo volyymia. En ehkä osta testiin sit.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...