Sivut

24. helmikuuta 2013

Pump it!

Eilisen päivän suunnitelmat menivät hieman puihin ja railakkaan bileillan sijaan löysin itseni sohvalta vilttiin kääriytyneenä. Tietenkin se hieman harmitti, mutta tänä aamuna oli ihana herätä virkeänä ja täynnä energiaa. Kuin kuuta nousevaa odotin, että kello lyö 12 ja pääsen lähtemään salille. Kolmantena ja viikon viimeisenä reeninä odottaa jalkareeni (ah ihanaa... se on kaikista rankin). Työkaverini teki minulle ennen Joulua saliohjeman ja olen (yrittänyt) noudattanut sitä melko hyvin. Parannettavaa aina on, mutta jotain olen tehnyt oikein, sillä alan huomata ihan selkeitä tuloksia. Energisen ja hyvän olon lisäksi olen kiinteynyt lähes joka puolelta ja haukkaritkin alkaa tuntua. Juhuu!


En tiedä olenko aiemmin maininnut, että olen hurahtanut täysin äänikirjoihin. Kuuntelen niitä aina aamulla, kun valmistaudun töihin ja joskus illalla, ennenkuin menen nukkumaan. Tällä hetkellä kuuntelen Dan Brownin Meteoriitti -äänikirjaa ja se on ollut niin jännä, että olen kuunnellut sitä myös salilla. AI AI, nyt tulisi noottia PT-Akilta. Salilla kuunneltavan musiikin pitäisi olla kunnon rähinää. Mutta ongelma on se, että en vain millään löydä salimusiikkia, jonka tahdissa oikeasta tekisi mieli reenata. Tähän mennessä olen löytänyt yhden biisin, joka on ihan supersuosikki vatsalihaksissa; The Black Eyed Peasin Pump it. Biisin yhdessä kohdassa selvästi huudetaan "Taanijaa, Taanijaa". 
Eli se on kuin tehty minulle!


En tosin jaksa kuunnella neljän minuutin kappaletta yli 20 kertaa samalla salikerralla, vaan nyt pitäisi kipeästi löytyä uusia kappaleita.
Joten rakkaat ystävät ja lukijat laittakaa minulle listaa, mitä kappaleita itse pidätte hyvinä reenibiiseinä ja saavat kehot liikkumaan kuin itsestään?!

4 kommenttia:

 1. Ai siinä kävi sit niin että juhlinnat peruuntu..voi harmi :( Nooh, ei kai tää reenaaminenkaan huono oo! Heh :)
  PS. Samojen biisiongelmien kanssa oon paininut aina, kerron jos keksin jotain yyyyybeerhyviä!

  VastaaPoista
 2. Se meiän yhteinen biisi on yyyberhvyä, mutta ei ehkä sovellu salibiisiks :D

  VastaaPoista
 3. Bush - The sound of winter on ainakin omasta mielestäni mieletön salibiisi :)

  - Ida

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...