Sivut

15. maaliskuuta 2013

Batiste Dry Shampoo - tummille hiuksille

Tällä kertaa otin testiin Batiste kuivashampoon. Tämä oli ensimmäinen tuote, johon törmäsin, joka oli tarkoitettu tummille hiuksille. Batistelta löytyy monia erilaisia kuivashampoita, mutta en tiedä myydäänkö niitä kaikkia Suomessa. Itse bongasin tummille hiuksille suunnatun kuivashampoon Kicks.stä. Siellä oli myös joitakin muita sarjan tuotteita. Purkki maksaa noin 7-10€.
 
Ostin siis "dark & deep brown", mutta sarjasta löytyy myös toinen ruskeille hiuksille sopiva "medium & brunette"
 
 
Paperille suihkutettuna väri on selkeästi tumman ruskea. (luonnonvalossa, ehkä hieman harmaanruskeaan taittava)
 
 
Heti suihkutuksen ja pöyhimisen jälkeen hiukset saivat huomattavasti nostetta ja näyttivät heti ihanan kuohkeilta. Hiustyvi tuntui sopivan "puuteriselta" eikä lainkaan rasvaiselta. Jos on esim vähän juurikasvua, tämä tuote on ihan huippu. Väri tarttuu tyveen sekä päänahkaan, saaden hiusjuuren näyttämään paksummlta.  Ensivaikutelma oli siis todella hyvä! Tuoksukin on melko mieto, mutta miellyttävän raikas. Ainoa huono puoli oli se, että hiuksia pöyhiessä, sormenpäihin jää puuterista tummaa jauhetta. Tosin väri lähtee ihan käsisaippualla ja vedellä pois käsistä.


 
Koska olin niin tyytyväinen tuotteeseen, ostin sen lahjaksi myös siskolleni :) Hän oli jo pitkään kysellyt kuivashampoista ja etsi tuotetta, joka kohottaisi tyven kunnolla. Joten tämä oli oikein hyvä lahja hänelle. 

4 kommenttia:

 1. Oi tätä pitää kyllä ostaa! :)

  VastaaPoista
 2. Munkin pitää varmaan käydä tälläinen hakemassa sitten kun saan kaapista edelliset pullot käytettyä. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Heii mistä kaupasta ostit tätä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.kicks.fi/ Tuolta löyty! Niillä on nettikauppakin, mutta itse ostin ihan liikkeestä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...