Sivut

14. maaliskuuta 2013

DIY - käsityökauppa Karnaluks

Ihana reissu takana!!!
Suuntasimme viikonloppuna DIY-tyttöjen kanssa Tallinnaan käsityöreissulle. Tarkoituksena oli käydä käsityökauppa Karnaluksessa, josta oltiin puhuttu jo koko talvi ja kevät. Matkustimme SuperStar-laivalla, johon olimme menomatkaksi tilannut aamupalan. Nam, nam!

 
Karnakuks on siis iso käsityökauppa, josta löytää Suomen hintoihin verrattuna todella edullisesti lähes kaikkea käsitöihin liittyvää. Hei alkuun mainitsen, että kaupassa käy vain käteinen, joten reissua suunnittelevan kannattaa varata iso kasa seteleitä mukaan.
Tavaran määrä kaupassa oli käsittämätön. Hyllyt notkuivat ompelutarvikkeista ja ulottuivat monen metrin korkeuteen. Neulelankoja oli aivan huikea valikoima eikä nappien ja helmien määrässäkään oltu tingitty.
 

Kauppaa kierrellessä tulee täysin sokeaksi tavaran määrälle ja helposti tulee tunne, että ei raski ostaa mitään tai sitten päinvastoin kerää mukaansa enemmän tavaraa mitä jaksaa kotiin kantaa. Etukäteen tehty ostoslista on aivan ehdoton, jotta muistaa ostaa kaiken, mitä tarvitsee. Itse olin laittanut ylös vain muutamia juttuja, mutta onneksi muilla tytöillä listat olivat pitkät ja monipuoliset. Kävin aina välillä kurkkimassa, mitä he olivat ostoskoreihinsa keränneet. Tosin monen tavaran kohdalla mietin, että saisikohan tämän ebaysta vieläkin halvemmalla.
Alla on kuvakollaasi tavaroista, jotka ostin Karnaluksista.

- haihtuva kangastussi
- helmikoristeltua nauhaa
- ompelulankoja
- ompelukoneenneuloja (normi, kaksois, nahka ja trikoo)
- mustaa turkisnauhaa
- sadeasuihin silitettävää saumanauhaa
- kaksi piilovetoketjua ja kaksi normivetoketjua
- hiuspantapohjia
- saumurilankoja
- nauhastoppareita


4 kommenttia:

 1. Huippu reissu, huippuseurassa <3

  VastaaPoista
 2. Pakko tehdä uusi reissu kesällä! :)
  Ihania kuvia onnistuit napsimaan tuolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdin nappaan pari kuvaa kaiken sen hämmennyksen aikana :D

   Poista
 3. Hei! Eksyin blogiin ja olen myös Karnaluks fani! Nyt on vihdoinkin saumurilangat nettikaupassa, vinkkinä vain muillekin!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...