Sivut

7. elokuuta 2013

Metsänkylän Navetta - Hämeenlinna

 
 

Niinkuin jo aikaisemmin mainitsin, kävin vierailulla Hämeenlinnassa Aulangon kupeessa sijaitsesevassa Metsänkylän Navetassa. Paikka myy sisustus- sekä rakennustavaraa. Miljö on uskomattoman kaunis maatilakartano ja sen ympäristö.Yrityksen nettisivut kertovat, että Metsänkylän Kartanosta on löytynyt ensimmäiset merkinnät jo vuodelta 1453. Navetta on auki sunnuntaisin klo 12-15, mutta ma-to on myös mahdollisuus vierailla paikalla, kunhan sopii etukäteen tulostaan. 
Navetalla saa helposti kulutettua parikin tuntia aikaa, kun kiertelee paikat tarkasti läpi. 
Aivan ihastuttava paikka!


Sisustus- ja rakennustarvikkeiden lisäksi Metsänkylän Navetalta löytyy myös hurmaavia alpakoita. Tilalta voi ostaa alpakoiden villaa, sekä valmista alpakkalankaa.
Täältä löydät lisätietoja Metsänkylän Navetan alpakoista.

3 kommenttia:

 1. Tanja Tanja... Se on MetsäNkylän Navetta, sulla puuttuu tuo n-kirjain joka kohdasta. ;)

  Varmasti aivan ihana paikka, on pitänyt jo pitkään käydä siellä. Tosi kivoja kuvia oot ottanut! Ostitko noita alpakkalankoja? Tai jotain muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jessus mikä virhe :D Tällä kertaa jäi alpakkalangat ostamatta. Näin jälkiäteen ajatellen, olis voinu ostaa, mutta sillon oli niin lämmin kesäpäivä, että en halunnu miettiä villasukkia ja kylmiä talvi-iltoja :D Enkä ostanu siis mitään muutakaan. Tälläkertaa reissu oli vaan tutustumis- ja silmänruokareissu. Tosin siellä olis ollu vaikka mitä kivaa, mutta meiän auto oli niin täynnä tavaraa, että en olis voinu ostaakaan mitään :)

   Poista
 2. Voisitko joskus tehdä kysymyspostauksen?

  Ihania kuvia sulla! (-:

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...