Sivut

9. syyskuuta 2013

Maustepurkit uusiksi

 Kävin lauantaina ostoksilla Clas Ohlsonilla. Tarkoituksenani oli hakea ainoastaan dymo - tarratulostin, mutta mukaan tarttui tietenkin kaikkea muuta kivaa :) Clas Ohlsonilla on myynnissä ihastuttava Just like the bakery! -leivontasarja. Ostin mittalusikkasarjan, keksimuotit ja servettejä.
 
Jos jollakin on hyvä keksiohje, johon saa painettua tollasia kuviota, jotka näkyis vielä paistamisenkin jälkeen, niin ottaisin sellasen enemmän kuin mielelläni vastaan! :)
 
 
Mutta takaisin tähän dymo asiaan. Idea tän koneen ostamiseen lähti siitä, että oon ostanut monta kertaa ulkomailta mausteita. Pussit, jossa mausteet myydään on yleensä aika heiveröisiä ja ainakin meidän maustekaappi on täynnä maustemuruja. Päätin ostaa näille pussimausteille kunnon maustepurkit, mutta en löytänyt mitään mieleisiä. Joten päätin tuunata hieman vanhoja maustepurkkeja uuteen uskoon. Tossa alaolevassa kuvassa on siis dymo minkä ostin, se makso 9,95€.
 
 
Alotin pesemällä vanhat maustepurkit ja poistamalla niistä etiketit.
Vinkki etikettien poistamiseen: sivelin hieman rypsiöljyä tarran pintaan, jonka jälkeen raaputin tahmean tarran patapadalla. Lopuksi laitoin kaikki maustepurkin osat pesukoneeneen, jotta niistä lähtisi pois edellisten mausteiden aromit.
 

Kun purkit oli puhdistettu, tein dymolla tekstit ja maalasin korkit mustiksi. Jos joku innostuu ostamaan tuon saman dymon, niin vinkkinä sen käyttöön, että aina tekstiä aloittaessa ja lopettaessa kannattaa tehdä välilyönti ja kirjaimia painaessa kannattaa painaa konetta kovaa, jotta kirjaimet tulee tarpeeksi vanhasti esille.

Maustepurkeista tuli hurjan kivat!


8 kommenttia:

 1. Hurjan hienot tuli! Pakko kokeilla varmaan itsekin..^^

  VastaaPoista
 2. hmm... Mietin et toimiskohan noi keksimuotit joihinki toffee ohjeisiin...? ei tietenkään länttää sitä heti siihen toffeeseen vaan vasta ko se on jo jähmettyny jonkun verran..

  VastaaPoista
 3. Todella hienot purkit, siistit ja tyylikkään näköiset! Kiitos monista hyvistä vinkeistä. :)

  VastaaPoista
 4. Sää oot kyllä ihan uskomaton noiden ideoidesi kanssa! Loistava tuunaus ja supertyylikkäät purkit! Spraylläkö maalasit kannet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Joo spraylla maalasin niin tuli tarpeeks tasanen pinta.

   Poista
 5. Oi miten hienot, tätä vinkkiä minäkin aioin käyttää.

  VastaaPoista
 6. Ihmettelen kyllä aina tätä sun idearikkautta :D Ihanat nämäkin, niinkuin kaikki mitä sä teet<3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...