Sivut

31. tammikuuta 2014

Vaatekaapin uudistus ja pientä kivaa

Innostuin eilen illalla siivoamaan vaatehuonettani ja samalla päätin uudistaa hieman koko huoneen lookkia. Käytössäni on vaatehuoneen lisäksi kolme korkeaa vaatekaappia sekä vaaterekki, jossa roikkuu lähes päivittäin käytettäviä kausivaatteita (ja löytyyhän meiltä myös Tomin vaatehuone, jonne oon alottanut salavihkaa valloitustyön). Järjestelin hieman vaatteita muihin säilytyspaikkoihin ja sain raivattua omaan vaatehuoneeseeni pienen kauneuspisteen.
Yleinen ongelma minulla ja varmasti myös muillakin on se, että vaatehuoneesta haetaan kymmeniä vaatteita sovitettavaksi peilin eteen ja heitetään "ei valitut"-vaatteet sivuun kasalle. Lopulta näitä vaatekasoja kertyy ympäri asuntoa ja sitten mietitään kuumeisesti, että missä mikäkin vaatekappale on ja kun mikään ei ikinä löydy. Ajattelin, että jos laitan peilin vaatehuoneen sisälle, se saattaisi olla (lievittävä) ratkaisu tähän ongelmaan. Tällä tavoin en kanna vaatteita muualle, vaan sovitetut vaatteet jää niille tarkoitettuun huoneeseen.
Muutoksen jälkeen vaatehuone ei ole enään "rojut sisään ja ovi kiinni"-huone, vaan siellä on kaikki nätisti esillä ja voi jopa sanoa, että viihdyn siellä. Lisäksi lipaston yläpinta toimii nyt ikäänkuin viikkaustasona, jossa saan viikata sovitetut vaatteet heti takaisin hyllylle.Juuri hetki sitten päällystämäni laatikko sopi tilaan myös tosi kivasti. Päällystin siis ihan tavallisen pahvilaatikon Ikeasta ostetuilla lahjapapereilla. Leikkasin laatikon edestä auki ja kiinnitin pienet napit lankakiinnitystä varten. Boxista tuli oikeen tyylikäs ja sopivan tyttömäinen.
Työ oli tosi vaivalloinen, mutta todellakin sen väärti. Nyt se on esillä paraatipaikalla ja saan ihailla sitä joka päivä.

3 kommenttia:

  1. Vähänkö hyvä idea toi lipasto tuolla! Täytysköhän itekin kehitellä tommoinen ratkaisu tonne wal-in-closetiin ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...