Sivut

5. tammikuuta 2014

Kirjan päällystäminen

Näin jouluna siskollani viiden vuoden päiväkirjan ja innostuin ideasta itsekkin. Kyseessä on siis kirja johon mahtuu kirjoittaa tapahtumia viiden vuoden ajan. Yksi sivu vuoden jokaiselle päivälle. Idea on aivan ihana, mutta ainoa ongelma on se, että kirjan ulkonäkö on aivan kamala. Siskoni mainitsi kirjan päällystämisen, joka oli todella hyvä ajatus. Hain kirjan tänään kaupasta ja päällystin sen samantien. Noilla alkuperäisillä kansilla, en olisi jaksanut täyttää kirjaa edes kahta viikkoa, mutta nyt kun kirja sai uudet hienot kannet, jaksan ehkä kantaa sitä mukanani useamman vuoden.


Päädyin päällystämään kirjan nahkalla, koska ajattelin, että se olisi ajaton materiali, enkä kyllästyisi siihen 5 vuoden aikana. (tosin miksi kirjaa ei voisi päällystää vaikka joka vuosi uudestaan :D) Halusin kirjaan jonkun lukon/kiinnityksen, jotta sisältö pysyisi ikäänkuin salassa muilta. Tämä kiinnitys on tosin aika helppo tiirikoida auki, mutta pitäähän jokaisessa päiväkirjassa lukko olla. Eikö vain? Lukon alle lisäsin pienen sydämmen, jossa lukee "Made with love"

4 kommenttia:

 1. Tuli tosi kiva! Onkin ihan karsea tuo alkuperäinen kansi. Mikä ihana neulemekko(?) sulla on päällä tuossa viimeisessä kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari. Mulla on tossa kuvassa päällä Lontoon Primarkista ostettu neulemekko.

   Poista
 2. Oooo, mahtava idea sekä kirja että päällystys! Mistä löysit noin monelle vuodelle? Ite oon löytäny vaan vuodeksi kerrallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! Näitä kirjoja löyty ainakin kirjakaupoista. Ite ostin sen Suomlaisesta. Tais olla vielä alennuksessa, kun ei maksanu kun vaan 9.90€ . Joo tää on ihan huippu idea ja vielä kun kaikki saman päivän jutut viideltä vuodelta menee samalle sivulle, niin on ihana lukee, että mitä on edellisinä vuosina puuhaillu. Ja jos on vaikka unohtanu, minä päivänä jokin asia tapahtu, niin sen voi helposti muistella ton kirjan avulla.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...