Sivut

23. joulukuuta 2013

Kuinka paljon hiukset kasvaa vuodessa?

Tein tasan vuosi sitten suuren muutoksen ulkonäkööni ja päätin leikata hiuksistani yli 20 cm pois. Minulla on aina ennen ollut pitkä tukka, joten päätös oli todella vaikea. Pitkän mietinnän jälkeen päätin napsaista "kuivat latvat" pois ja lopulta olin enemmän kuin tyytyväinen päätökseeni. Leikkaus ja värjäys oli täydelliset ja polkka sopi minulle tosi kivasti. Lyhyt tukka piti suoristaa muotoon joka aamu, sillä "nopeasti hiukset ponnarille ja menoksi" -ratkaisuja ei ollut enää käytettävissä. Mutta se ei haitannut, sillä uusi tuore look on aina kiva, ja sen laittamiseen käytin mielelläni hetken jos toisenkin.
Muutaman kuukauden jälkeen aloin kuitenkin kaipaamaan vanhaa minääni pitkillä hiuksilla, joten päätin aloittaa kutrien kasvatusurakan. Mielessäni pyöri kauhukuvia siitä, että tukka ei kasvaisikaan enään pitkäksi, mutta sillä hetkellä ei auttanut muuta kuin toivoa parasta ja odottaa. Olin kuullut, että hiukset kasvavat noin 1 cm kuukaudessa, eli vuodessa saisin ainakin sen 12 cm lisää pituutta.

  

En ole leikannut hiuksiani kertaakaan vuoden aikana, joten nyt pystyin tarkistamaan paljon omat hiuseni kasvoivat vuoden aikana. Yllä on kuvat, jotka on otettu leikkauspäivänä. Malli oli eteenpäin pitenevä ja niskasta hiusten pituus oli 2cm.

  

Toiset kuvat on otettu tänään ja mittauksen jälkeen voin todeta, että hiukseni ovat kasvaneet vuodessa noin 20 cm. Vautsi! Senttejä on tullut vuoden aikana siis enemmän kuin odotin, mutta en valita.
Ajattelin jatkaa kasvatusurakkaa ja  kasvattaa hiukset tooosi pitkiksi, ihan vaan sen takia, koska niitä oli niin ikävä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...