Sivut

9. joulukuuta 2013

London

Terveisiä jouluisesta Lontoosta!
 
Kävimme marraskuun lopussa äitini kanssa Lontoossa minilomalla. Tarkoituksena oli tutustua kaupunkiin, nähtävyyksiin, museoihin ja tietenkin piipahtaa muutamassa kaupassa. Olimme varautuneet kurjaan sateiseen säähän , mutta Lontoo yllättikin meidät tarjoamalla kuivaa säätä ja hieman jopa aurinkoakin.
 Olimme etukäteen tehneet hieman aikataulutusta reissua varten, jotta ehtisimme näkemään mahdollisimman paljon. Alkulomasta olimme suunnitelleet kiertävämme museoita ja nähtävyyksiä, mutta löysimme kuitenkin itsemme kiertelemästä  kauppoja. Mutta kyllä me loppulomasta kävimme myös ihmettelemässä Big Beniä ja Buckinghamin palatsia.

Olin odottanut Victoria´s secretin liikkeessä käymistä todella paljon. Liike oli kolmikerroksinen ja täynnä toinen toistaan ihanempia juttuja. Liikkeeseen oli laitettu esille näytöksissä olleita pukuja, jotka olivat niin hienoja. Liike tuntui niin kotoisalta, ihan kun olisi astunut todella valtavaan vaatehuoneeseen. Ostin itselleni muutamat alusvaatteet, sekä vaaleanpunaisen hupparin, jonka selkää koristaa paljeteilla kuvioidut siivet.
 
 
Kävimme myös katsomassa Leijona Kuningas -musikaalin, joka oli sanoinkuvaamattoman upea kokemus. Voiko teatteri enään paremmaksi mennä? Suosittelen lämpimästi!
Liput näytöksiin pystyy ostamaan etukäteen Suomesta netin kautta ja hakemaan ne sitten ennen näytöstä teatterin omasta lipputoimistosta.
 

Kiitos äitille rentouttavista teehetkistä, hauskasta seurasta ja elämysrikkaasta lomasta!

4 kommenttia:

 1. Tanjalle myös iso kiitos minilomasta. Oli todella mukava reissu.Hienot kuvat laitoit nähtäviksi. T: äiti

  VastaaPoista
 2. Voi eiiii,ihana Lontoo! <3 Heti tuli itelle hinku päästä sinne taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä sellanen paikka, että sinne voi mennä ihan koska vaan uudestaan ja uudestaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...