Sivut

7. joulukuuta 2013

Puku presidentin itsenäisyyspäivän vastaanottolle, osa 2

Voi miten jännittävä ilta eilinen olikaan. Pukuni näkyi lähetyksessä, niinkuin olin kovasti toivonutkin.
Puku sopi kantajalleen erittäin hyvin, ja meikki, kampaus ja korut saivat aikaan täydellisen kokonaisuuden! Omasta mielestäni juhlien ehdottomasti kaunein/komein pari!
Huomasivatko muut pukua? Mitä olitte mieltä?

Meillä itsenäisyysjuhlaa vietettiin kotona vanhempieni luona ja voin paljastaa, että kelasimme tv-lähetystä nauhalta varmaan 20 kertaa, jotta näkisimme puvun uudelleen ja uudelleen.
Olin niin iloinen ja innoissani!

Juhlissa nähtiin jälleen kerran paljon kauniita pukuja, mutta itselleni mieleen jäi erityisesti muutama. Mert Otsamon suunnittelema kierrätyspuku Pamela Tolalle, Laura Juslin suunnittelema Jaana Pelkosen yksinkertaisen tyylikäs iltapuku, nahka-atelje suunnittelija Eija Randelinin tekemä  Elina Kiikon erittäin seksikäs nahkapuku kultavyöllä, sekä erityisesti vuoden lehtikuvan kuvannut Meeri Koutaniemen upea Libanonista ostettu puku.

Minusta tämän vuoden itsenäisyyspäiväjuhlat olivat erittäin kivat, varsinkin, kun ne poikkesivat hieman perinteisistä.

Tässä vielä kuvia puvustani :)


Kiitos vielä tuhannesti Juulille ja Henrille, kun teitte unelmastani totta!

8 kommenttia:

 1. Puku oli upea, ja olinkin mainostanut sitä lähes kaikille tutuille ja sukulaisille! :D Nuo "ruusuke"-koristeet on tällaisen harakan mieleen erityisesti.. ;) Hyvä Tanja!

  VastaaPoista
 2. Näin tämän telkkarissa ja hihkuin muille katsojille, että toi on se, se ihana puku jonka eräs bloggaaja on tehny!!
  Puku on kyllä hieno! Huomaa kyllä sun kädenjäljen, noi ruusukkeet on niin mahtavia!
  Meillä oli vastaanottoa katsoessa twitterit näkyvisssä tekstiteeveeltä, siellä joku kehui jotain pukua, ja merkit viittasivat aivan tähän mekkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kivasta kommentista :) Piristi ihanasta päivää! Ja kiva kuulla, että joku olisi myös twitterin puolella kehunut!

   Poista
 3. mää kyttäsin ja kyttäsin tätä ja tietenki missasin! puku on mielettömän kaunis, niin siistiä, että sait tuollasen mahollisuuden! kiva ku on näin hyvät kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, että et huomannut. Puku tuli aika alkuvaiheilla. Onneksi oli näyttää nuo kuvat, sillä monella muullakin oli jäänyt puku huomaamatta.

   Poista
 4. Mahtavaa! Upea, kaunis, näyttävä puku ja istuu käyttäjälleen kuvan perusteella täydellisesti!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...