Sivut

1. huhtikuuta 2014

Where's my bikini?

Jouduin lauantaina suuren uima-asu ongelman eteen.
 
Ongelma:
Kello on 21.00 lauantaina, huomenna pitäisi mennä uimaan, mutta uimapuku puuttuu. Olen vanhemmillani yökylässä, enkä viitsi lähteä enää kotoa hakemaan bikinejä.
 
Ratkaisu nro 1:
Mene alusvaatteilla (pitsinen urheilutoppi ja stringit - ei ehkä, saattaisi aiheuttaa liikaa hämmennystä)
 
Ratkaisu nro 2:
Etsi vanhempien kaapista vanhoja lapsuusaikaisia bikinejä (yläosa menee hyvin kiinni, mutta etukappale peittää juuri ja juuri sulot - ei ehkä, saattaisi aiheuttaa liikaa hämmennystä)
 
Ratkaisu nro 3:
Lainaa äidin vanhaa uimapukua (olen nähnyt kuvista ne kasarikoukerot - ei pysty)
 
Ratkaisu nro 4:
Mene alasti! (no vitsi, vitsi! ;D)
 
Ratkaisu nro 5:
Tee itse bikinit. Olethan sentään ompelija!
 
Äidilläni on aika kattavat kangasvarastot ja hetken aikaa niitä koluttuani löysin oikein hurmaavaa sinivalkoista trikookangasta. Lycraa ei ollut juuri sillä hetkellä saatavilla, joten jouduin tyytymään kankaaseen, joka tulisi edes näyttämään uimapuvulta. Sain siskoltani malliksi alusvaatteet alaosaa varten ja yläosan mittailin ja kaavoitin itse.
Kirsikaksi kakun päälle lisäsin yläosan keskelle kultaisen ankkurinapin viimeistelemään ilmeen. Bikineistä tuli niin ihanat, että oikein harmitti, että ne oli tehty vain "kertakäyttöiseksi".
 
 
Bikinit toimittivat virkansa oikein hyvin, mutta joutuivat käytön jälkeen roskiin. Tosin innostuin näistä niin paljon, että aion ehdottomasti tehdä itselleni kesäksi oikein killeri bikinit!

2 kommenttia:

  1. Tulipa söpöt! Miksi ihmeessä heitit ne roskiin? Eikö niitä olisi voinut käyttää vaikka auringonottoon tms, jos ei uimiseen ollut hyvät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olishan ne toisaalta ollu ihan ok, esim just auringonottoon, mutta tiedän, etten ikinä olis valinnu noita mun muitten "auringonotto-bikinien" yli. Ja lisäks tais saumat vähän katkeilla, kun kiskoin niitä kireemmälle siellä altailla kun ne kastu ja veny :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...