Sivut

26. kesäkuuta 2014

Kotona kokkaillen

Lähes joka ilta vietän pitkän tovin keittiössä valmistellen seuraavan päivän ruokia töihin. Ennen tämä touhu oli niin niin pakkopullaa, kuin voi vaan olla. Turhautumisen hetket saapuivat joka ilta, kun muistin, että huomisen eväät on vielä tekemättä. Tuttua vai mitä? :D Sain kumminkin innostusta ruoanlaittoon ystävältäni Sannalta (ammatiltaan kokki ja Personal Trainer), jonka kanssa vietimme kokkausillan. Tarkoituksena oli opettaa meitä tekemään ravintolatasoista ruokaa kotikeittiössä. Ja jestas sentään, mitä herkkuja loihdimmekaan. Ja parhainta oli se, että itse ruuanlaitto oli mielekästä ja mielenkiintoista puuhaa, eikä lainkaan tuntunut pakkopullalta. Herkullisen näköistä eikö vain?


alkuruokasalaatti: parmankinkku-mozzarella-mansikka
pääruoka: härän ulkofilettä punaviinikastikkeessa ja valkosipuli-yrtti lohkoperunat
jälkiruoka: uunijuustokakku ja suklaamansikoita
-   -   -

Minä ja varmasti moni muukin kuuluu tähän "ostan kaupasta aina samat elintarvikkeet" -ryhmään ja kaupassa käynti ei todellakaan ole mitään lempipuuhaa. Mutta kun käy jonkun toisen kanssa kaupassa, jolla erilaiset ruokatottumukset huomaa, miten paljon erilaisia vaihtoehtoja olisi.
Sanna oli tehnyt meille valmiiksi kauppalistan ja voin tunnustaa, että hieman hävetti kun pyörin salaattiosastolla, enkä tiennyt minkänäköistä salaattia edes etsin. (onneksi pakkauksissa on tekstit :D) Mutta ensimmäistä kertaa katselin ja tutkin erilaisia vaihoehtoja ihan uusin silmin, enkä millään malttanut, että pääsisin jo kokkailemaan niistä jotakin.
Vinkkinä siis annan, että tehkääpä joskus kauppareissu niin, ettette osta mitään sellaista, mitä teillä on aina tapana ostaa. Vaihtelu todellakin virkistää!


Suurkiitos Sannalle, että jaksoit opettaa meitä  kärsivällisesti ;) 

 Sannan Personal Trainer nettisivuille pääset TÄSTÄ.
(jonne olen muuten ottanu kaikki valokuvat ;P)

♥     ♥    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...