Sivut

11. marraskuuta 2014

WinterCard 2014

Tein viime kesänä itselleni ja ystävilleni SummerCardit. Kyseessä on siis pieni kortti, jossa on toistakymmentä tehtävää, joiden tavoitteena on rikastuttaa kesää. Kortista tuli tosi suosittu kaverieni kesken ja päätimme tehdä samanlaisen myös talvikaudeksi. 

Saanko siis esitellä WINTERCARD!


Keräsin korttiin hyvin perinteisiä talvisia ja jouluisia tehtäviä, joista saa toteuttaa ne tehtävät, jotka itse haluaa ja ehtii. Tavoitteena ei siis ole tuskaisena väkertää lumilyhtyjä viimeiseillä hermon rippeillä, vaan pitää perinteitä yllä ja luoda mukavia muistoja.

Lähde ihmeessä touteuttamaan WinterCardin tehtäviä yksin, ystäviesi tai perheen kanssa! Tehtävien suorituksia on hauska vertailla kaverin kanssa ja samalla saa innostusta askareisiin ja puustia arkeen. :)

2 kommenttia:

 1. Moikka,
  Teetkö ompelutöitä maksusta kotosalla tai jossakin liikkeessä? Minulla olisi yksi Punainen juhlamekko, joka jäi suureksi laihtumisen jälkeen ja nyt se kaipaisi uutta ilmettä :) teetkö sinä tälläisiä töitä tai osaatko suositella henkilöä joka tekee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, olen tehnyt ompelutöitä vain kavereille ja perheelle, eli en tee tilaustöitä, koska minulla ei ole omaa firmaa :/. En osaa suositella suoranaisesti ketään ompelijaa, mutta esim ammattikoululta kannattaa kysyä ja voisi saada vielä hyvään hintaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...