19. heinäkuuta 2012

Muutto, muutto muutto!!!

Muutosta on kulunut  nyt kolmisen viikkoa ja tavarat alkaa löytäää paikalleen pikku hiljaa. Muutto sujui melko ripeästi ahkerien muuttopoikien avulla, samalla kun äiti ja minä siivosimme vanhan kämpän luovutuskuntoon. Vaikka uusi asunto on todella iso, täyttyi lattiapintala melkein kokonaan muuttolaatikoista. Mistä se kaikki tavara oikein tuli?
Ensimmäisinä havaintoina huomattin, että asunto on todella kuuma, joten jouduimme hakemaan valtavan tuuletuslaitteen viilentämään tunnelmaa. En pysty kuvittelemaan, miten voimme pitää tupaantuliaisia, jos pukukoodina on jokin muu kuin bikinit. Myös pimennysverhot kävimme hakemassa Ikeasta, jos saisimme sillä estettyä asunnon lämpeämisen päivällä. Tosin pikku-Robinin rytmi menee ihan sekaisin kun kokoajan tuntuu yöltä.
Tällä hetkellä Tomin kaikki vaatteet on nätisti vaatehuoneessa, kun taas minun vaatteet on enemmänkin kuin tsunamin jäljiltä. Sieltä kasasta on kiva aamulla kalastaa päälle päivän herkut. Mutta lupasin tosin siivota kaapin tulevana lauantaina, eli jos jollain on vapaapäivä, saa tulla auttamaan! Olen ajatellut heittää melkoisen kasan kirpputorille, joten siivouksen yhteydessä voi tehdä vaikka mitä löytöjä!
Ostimme Ikean reissulta myös seinätelineitä, joita kiinnitimme ruotsi-väriteemalla.
Alla viimeisiä kuvia vanhasta asunnosta ja muutama kuva muuton keskeltä.


Ja siinä on matkalla uuteen asuntoon pikku puutarhani!


Vielä kello mukaan ja sitten menoksi.Go team-Sweden!


Lisäksi meillä oli sohvan siivousoperaatio. Kun näkyi tuo tomin poikamieselämä aika rankasti sohvilla... Kävimme vuokraamassa välineet SOLlilta ja hyvä ja raikasta jälkeä tuli.

...disgusting!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...