4. marraskuuta 2012

Tuo syksy sisälle

Maanantain vapaapäivä oli ehkä tuottelian ikinä. En tiedä mikä energiavirta minuun oli lipunut, mutta sain aikaiseksi vaikka mitä. Eikä energia loppunut edes illalla. Kun oli nukkumaan menon aika minulla pyöri päässäni miljoonia projekteja, joita halusin toteuttaa. Mutta niitä toteutan ja esittelen sitten tulevaisuudessa. Nyt kuitenkin voisin kertoa maanantai päivästä enemmän.
Ensimmäisenä, se Robinin takki, jota esittelin viime päivityksessä, niin sen tein myöskin maanantaina.
Samalla kun kävin Robinin kanssa ulkona, innostuin keräilemään syksyä sisälle. Olen kävellyt yhden  kuivuneen puskan ohi joka ikinen päivä, enkä ole siihen juurikaan huomiotani kiinnittänyt. Mutta nyt siinä rauhassa lenkkeillessäni, huomasin, miten kauniin värisiä nuo kuivuneet lehdet olivat. Naapurit varmaan ihmetteli kun rupesin trimmamaan yhtäkkiä pihan puskia ja keräsin kamalan kasan risuja, jotka kiikutin vielä kotiin.
Pahoista katseista huolimatta olen tyytyväinen, että otin risut mukaan, koska ne näyttävät oikein kauniilta meidän kotona. Asettelin oksat vanhaan maitotölkkiin, johon kietaisin vielä mausteeksi ruutunauhan.
Kuvissa näkyy takana itse tekemät heinäseivästikkaat, sekä ikkunanpokat, jotka sain Tomin äitiltä.Sisustamisen lisäksi innostuin tekemään kunnon illalliset sekä leivoin jälkkäriksi banaanipiiraan. En löytänyt mistään kunnollista ohjetta, johon olisin saanut käytettyä lähes syömättömäksi menneet banaanit, joten heitin ohjeen ihan päästäni. Lause "No mitä tähän nyt vielä kuuluu laittaa" toistui aika monta kertaa sinä iltana keittiössä. Kaiken pohtimisen ja säätämisen jälkeen piiras onnistui oikein hyvin. Jippii!
Kaiken tämän lisäksi siivoilin, tein koruja, piirtelin ja vähän näpertelin sitä sun tätä.
En tiedä käyttääkö mun kroppa kaiken energian yhtenä päivänä kokonaan loppuun, sillä seuraavat päivät oli niin väsyneitä. Kaiken loppuhuipennus oli lauantain elokuvaamu, kun käytiin kattomassa uus Bondi elokuvateatterissa, ja voitteko kuvitella, että nukahdin saliin! Ihan käsittämätöntä :D Mutta nyt on uusi pirteä sunnuntai ja 14 tuntia unta pallossa. Ensin lenkille ja sitten voisi hieman siivoilla perjantain juhlimisjälkiä pois.

Aurinkoista päivää kaikille!

2 kommenttia:

 1. Hei jee, viikonloppuna postaus ;)
  PS. Ihana toi maitotölkki, kerro kun kyllästyt siihen niin haen sen pois<3 Heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin kirjottaa, että tää viikonloppupäivitys oli omistettu sulle :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...