Sivut

19. marraskuuta 2013

Kungsörnen - Suklaamuffinssit

Pyysin nimipäivänäni vieraita kylään ja siinä hieman tiukalla aikataululla päätin ostaa kaupasta jenkkityylisen leivontapaketin ruotsalaisvalmistajalta Kungsörnenilta. Olin todella epäileväinen paketin sisältöä kohtaan, mutta eihän sitä ikinä tiedä, ennen kuin kokeilee.
Olin ajatellut, että paketista löytyisi ainoastaan taikinasekoite ja kuorrutus, ja ostin sen takia kaupasta myös muffinssivuokia. Mutta yllätyin positiivisesti, kun paketista löytyikin sekä vuoat että koristeet leivosten päälle. Ihana! Voiko tämän helpoksi leipominen enää mennä?
Tosin laatikosta ei löydy kuorruttajaa, joten se on löydyttävä omasta takaa.
Ikeasta saa Drömmar -kakunkoristelusarjan hintaan 4,99, jolla tämänkin koristelu on tehty.


Valmiit leivokset eivät ainoastaan näyttäneet hyviltä, vaan ne myös maistuivat todella herkullisilta. Itse kakkuosuus oli kuohkeaa ja sopivan kosteaa, ja kuorrutus maistui aivan tuulomantortun täytteeltä.
Minun lisäksi myös vieraat pitivät leivoksista niin paljon, että jouduin kaivamaan jo roskiin heitetyn paketin esille ja esittelemään, millainen tuote oli kyseessä.
 
 
Tykkään leipoa leivonnaiset ihan alusta asti itse, mutta uskon, että tulen käyttämään tätä pakettia uudestaankin kiireen hetkellä. Loistava vierasvara kotiin tai vaikka mökille.
 
 
Kungsörneniltä löytyy myös mansikka cupcake, suklaakakku, toscakakku, porkkanakakku ja mudcake.
Ei muuta kuin testailemaan :)

2 kommenttia:

  1. Montako muffinsia tuli yhdestä paketista? Pakko kokeilla tällaisen laiskan leipojan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tarkkaan en muista, mutta olisikohan ollut 10 tai 12kpl. Suosittelen kokeilemaan!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...