Sivut

30. lokakuuta 2012

10 cm ja -10 °C


Talvi siis tuli yhdessä yössä, niinkuin moni joutui yllätyksekseen huomaamaan. Aamulla herätessä oli -10 °C ja sen mukana tuli myös 10 cm lunta. Meillä oli talvirenkaat vaihtamatta, kun tuo lumi satoi, ja voin sanoa, että oli huikean liukasta, kun suuntasimme vaihtamaan renkaita.
Nyt siis ollaan menty pakkasen puolelle, joten ei muuta kuin totuttelemaan.

Heräsin lauantai aamuna täynnä tarmoa ja kerroin heti Tomille, että lähdemme heti aamusta lenkille. Tomin rampa-polven rajoissa, menimme vain kävelemään läheiselle rannalle. Lenkkiä piristimme mukaan pakatulla aamupalalla ja kuumalla glögillä.
Robin tuntui aistivan pakkasen, koska ei millään olisi halunnut lähteä pihalle.

Ainakaan kokonsa puolesta koira ei pystynyt tappalemaan vastaan kun kaappasin sen kainaloon ja puin takin päälle. Itse asiassa en ole varmaan esitellyt tuota takkia lainkaan, joka on Robinilla päällä alla olevassa kuvassa. Takki on tehty viime talvena.
Tosin takki ei pidä tassuja lämpimänä, joten välillä piti tulla mamman syliin lämmittelemään.
Eväänä oli siis herkkuleivät ja glögiä. Tosin leipiä ei ollut kiva syödä pakkasessa kun sormet jäätyivät heti kun ne otti pois hanskoista.
Tuossa alla olevassa kuvassa minulla on päällä takki, jonka ostin Milanosta Berskasta. Ei ehkä mikään lämpöisin, mutta ajaa asian, jos muistaa kerrospukeutua oikein kunnolla. Takki oli aivan täydellisen värinen, enkä miettinyt monta hetkeä kun kaappasin sen kaupan hyllyltä. Ja karvakaulukset ja kaikki.

Ja ihana talvinen kuva loppuun.  Miten tämä vattu on vielä hengissä?

 

6 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...