Sivut

23. lokakuuta 2012

Kutrit kiharalle

Siitä huolimatta, että pidän enemmän aamuvuoroista kuin iltavuoroista on ihana välillä nukkua pitkään myös viikolla. En tiedä teistä muista, mutta minä en ainakaan saa aamulla mitään aikaan ja silti tuntuu, että on aina kiire töihin. Eilen aamulla olin kuitenkin oikein reipas ja päätin alkaa kihartamaan tukkaani ja kokeilemaan kaumpausta. Olen siis tätä sarjaa, joka saattaa ilman mitään kummempia juhlia tai suunnitelmia harjoitella kampauksia ja meikkejä.
 
Tällä kertaa kiharsin hiukseni suoristusraudalla. Pohjalla on lämpösuoja ja kiharoihin suihkutin hieman lakkaa. Harjasin hiukset läpi kihartamisen jälkeen, jotta ne asettuisivat kauniimmin.
Hiukset voi pitää myös auki sellasinaan, mutta tällä kertaa minä päätin laittaa hiukset nutturalle.
 Kun hiukset on harjattu auki tein eteen sivujakauksen, jonka molemmin puolin tein ruotoletit taakse yhteen. Kiinnitin letin pienellä hainhampaalla.
 Kun letit on valmiit, kampauksen voi pitää sellaisenaan tai kiinnittää kaikki hiukset nutturalle. Tein hyvin yksinkertaisen nutturan, jotta kampaukseen ei tulisi liikaa kaikkea. Hiukset siis kiepautetaan "rullalle" jonka jälkeen ne ikäänkuin kääntyvät itsestään nurruralle.
Tässä vaiheessa moni saattaa ihmetellä, että miksi teen ensin hienot kiharat, jotka kuitenkaan eivät näy itse kampauksessa. Mutta kiharrettuja hiuksia on paljon kivempi käsitellä kun suoria. Ja ne taipuvat tahtooni helpommin ;)
Voilà
Koristeeksi laitoin ison kukkasen, mutta hienompiin tilaisuuksiin, kuten häihin, kampaukseen voisi laittaa paljon pieniä kukkia tai helmiä ruotoletin sivuille ja nutturaan.
 
- - -
Kovan kihartamisen ja laittamisen jälkeen päätin kuitenkin purkaa nutturan ja avata hiukset, koska olin kuitenkin menossa vain töihin. Säästetään hienomman kampaukset viikonlopulle.
 

2 kommenttia:

  1. Oon kyllä niin kade sun hiuksista! Paksut ja ihanan väriset ja ihan täydelliset<3 kyllä mäkin tollasia jaksaisin laittaa! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...