Sivut

16. tammikuuta 2013

DIY vol II, helmeilyä

Jälleen kerran DIY-tytöt kokoontuivat yhteisen pöydän äärelle aiheenaan korut. Minä olin tällä kertaa lupautunut emännäksi ja oli erittäin kiva saada tytöt meille. Melkein kaikille korujen teko oli ennestään tuttua ja ilta menikin omalla painollaan, ilman erityistä ohjeiden lukua. Ensin selailimme korukirjoista inspiraatioita ja sitten järjestäydyimme pöydän äärelle. Ensimmäinen puolituntia vierähti hiljaisessa tunnelmassa, koska kaikki olivat niin keskittyneitä tekemisiinsä.
 
Itse korjasin kaksi rikkimennyttä kaulakorua ja tein korvakorut sekä kokeilin ensimmäistä kertaa höyhen korvakorujen tekoa. Ne onnistuivat ihan hyvin, mutta jos jollain on vinkkejä höyhenien kiinnitykseen, niin otan tietoa mielelläni vastaan.
 
Lopuksi kasasimme kaikki tekeleemme pöydälle ja olimme saanut muutamassa tunnissa paljon aikaan; korvakoruja, kaulakoruja, rautalangasta tehdyn perhosen ja taisi mukana olla myös yksi nilkkakorukin.
 
Kiitos DIY-tytöille illasta!

3 kommenttia:

 1. Voi kun näyttää kivoilta, varsinkin toi perhonen/sudenkorento on aivan ihana!! Oi jospa oisin saanut olla mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuo sudenkorento ei näytä miltään tossa kuvassa mutta luonnossa se oli aivan mielettömän upea!

   Poista
  2. kiitoksia korentokehuista :) en ole vielä jaksanut keksiä käyttöä korennolle, mutta ehkä jos kesäks sais sen vaikka pinniin kiinni..
   Nuo sulkakoruhommat kiinnostais minuakin, ne on nii hienoja :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...