Sivut

2. tammikuuta 2013

PipStudio - 'Happy produts for Happy People'

Pip, oikealta nimeltään Catharina, on hollantilainen valloittavien PipStudio- tuotteiden suunnittelija. Tarina hänen uransa alulle juontaa juurensa vanhaan ränsistyneeseen taloon, jonka hän hankki valmistuttuaan taidekoulusta. Villiintynyt puutarha ja talon kulunut maalipinta veivät siltä seisomalta hänen sydämensä. Tämän talon ullakolle syntyi hänen työhuoneensa - PipStudio.

Pipin mallistosta löytyy viehättäviä astioita, koristetyynyjä, vuodevaatteita, keittiötekstiilejä ja paperitarvikkeita. Pipin motto on: ‘Happy products for Happy People’. Catharinan mielestä jokaisen hänen suunnittelemansa tuotteen tulee olla niin ihana, että hän haluaisi pitää sen itsellään. Tuotteet ovat värikkäitä ja täynnä yksityiskohtia, kuosit ikäänkuin kollaaseja eri kuvioista ja väreistä.


(kuvat: PiPStudio)

Olen monesti ihastellut netistä PiP-tuotteita ja sain vihdoin ensimmäisen kotiini! Ostin itselleni joululahjaksi alla olevan kupposen, and I love it! Kävin tutustumassa PipStudion nettisuvuilla tarkemmin yritykseen ja sen tuotteisiin ja nyt pääsi käymään niin, että haluan kaikki tuotteet itselleni! Olen saanut Tomilta luvan sisustaa makuuhuoneeni oman mielen mukaan ja voisin ehkä lisätä sinne muutaman PiP.n :)
Erityisesti ihastuin noihin lakanoihin, kynttilänjalkoihin ja kirjepaperiin.

PipStudiolla on olemassa verkkokauppa heidän nettisivuillaan, mutta he eivät toimita lainkaan Suomeen. Mutta löysin verkkokaupan Colore, josta löytyy paljon PiP.n tuotteita. Myös Stockmann ja Sokos myyvät PipStudion joitakin tuotteita.


Eli tällain *wink, wink*, jos joku miettii mitä haluaa ostaa mulla lahjaksi, niin PipStudion kaikki tuotteet ovat enemmän kuin tervetulleita kotiini!

2 kommenttia:

 1. Löysin eilen tieni ensimmäistä kertaa blogiisi ja innostuin niin, että luin kaikki aikaisemmatkin postauksesi ja liityin lukijaksi. Mahtavia ideoita olen jo sinulta saanut ja nyt jään odottelemaan, mitä tuleman pitää (:

  Terv. Miss Christ'Annabell

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! Tulossa on paljon kivoja juttuja, kunhan saan aikaiseksi laittaa ne tänne :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...