Sivut

26. maaliskuuta 2014

Huhuu! Onko täällä ketään?

Heippa hei kaikille lukijoille! Kevät on suurten ompeluprojektien aikaa ja tänäkin vuonna kalenterini on täyttynyt päätähuimaavan monesta ompelutunnista. Muutamilta lukijoilta on tullut jo vähän kyselyäkin, että mitäs blogille on tapahtunut, kun ei päivityksiä ole näkynyt. Mutta ei hätää, täällä ollaan ja kovasti yritän saada ompelutyöt valmiiksi, jotta pääsisin seuraavien töiden kimppuun. Tänä keväänä olen työstänyt kahta hääpukua ja on ollut hurjan kiva tehdä jotain sellaista, josta olen ennen vain haaveillut. Helppoa pukujen tekeminen ei kuitenkaan ole ollut, mutta olen kiitollinen jokaisesta opettavaisesta tunnista, jonka kanssa olen kamppaillut.

Mutta pian alkaa kalenteri hellittään ja olen luvannut itselleni, etten ota ennen syksyä mitään ulkopuolelta tulevia ompelutöitä, vaan keskityn omiin ideoihin ja inspiraatioihin, ja niitä kyllä löytyy!
Mutta voisin hieman kertoa muitakin kuulumisia tässä samalla, mitä kevät on tuonut mukanaan. Viime viikonloppuna kävimme DIY-tyttöporukalla Tallinnassa Karnaluks-käsityökaupassa. Saman reissun teimme myös viime vuonna, mutta tällä kertaa olimme Tallinnassa yötä ja pääsimme myös shoppailemaan. Ostin niin niin niin ihania juttuja, etten malta odottaa, että pääsen käyttämään niitä. Tallinnassa oli paljon sellaisia kauppoja joista en ollut ennen kuullut, ja ne yllättivät minut erittäin positiivisesti. Laitan käsityöreissusta erikseen päivitystä ja voin samalla esitellä myös vaateostoksiani.

Yksi iso muutos alkavaan blogikauteen on se, että ostin itselleni uuden kameran! Jihuuu! Olen super innoissani! Mulla on ollu Canon eos 1000D, ja nyt ostin sitten Canon eos 7D. Vielä olis hankintalistalla parempi linssi, mutta harjottelen ensin vanhoilla ja katon myöhemmin, että minkälaista edes kaipaan. Mutta parempia kuvia siis luvassa (tai ainakin kova on yritys :))

Mutta näihin tunnelmiin :) Lupaan, että päivityksiä on tulossa pian!

Tanja

1 kommentti:

  1. En malta odottaa, että näen hääpuvuista kuvia! Mielenkiinnolla odotan myös uudella kameralla otettuja kuvia, jee! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...