Sivut

29. maaliskuuta 2014

Tallinna shoppailut

En ole aikaisemmin käynyt Tallinnassa (muutakun pikaisesti satamassa ja takaisin) ja yllätyin, miten mukava paikka se oli. Mielikuvat ovat suurimmaksi osaksi syntyneet ystävien ja tuttujen matkakertomuksista sekä kirjoista ja turistioppaista. Shoppailupuoli oli myös todella loistava, sillä Tallinnasta löytyy monia isoja vaateketjuja, jotka eivät tunnu pääsevän millään Suomenlahden yli. Mainitsemin arvoisia ovat perus Bershka, Stadivarius, Terranova ja Pull&Bear. Lisäksi Tallinnasta löytyi paljon kivoja kauppoja, joihin en ollut aikaisemmin törmännyt, kuten Mojito ja Reserved. Olisin voinut kuluttaa kauppojen koluamiseen monta päivää, mutta meillä oli vain iltapäivä aikaa. En ollu muille tytöille hirveän kivaa shoppailuseuraa, sillä ensimmäisen kaupan jälkeen kyllästyin muiden odottamiseen ja suuntasin omille teilleni. Tehokkaana tyttönä ehdin löytää vaikka mitä kotiin vietävää ja nyt lompakko kiittää ja kumartaa.

 
neule - Terranova
takki - Reservedkauluspaita - Reserved

 
mekko - Mojito


toppi ja shortsit - Reserved

  Ja sitten vielä viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä tummansininen jakku ja avokkaat. Tällä hetkellä ystäväni Marie varmaan suunnittelee ryöstöaikeita kenkä/vaatekaapilleni, mutta turhaan, sillä näistä muruista aijon todellakin pitää todella kovaa kiinni ;)
En ole mikään jakkuihminen, mutta ehkä yksi siisti jakku jokaisen naisen vaatekaapista pitää löytyä. 

Jakku - Pull&Bear
avokkaat - Mojito

9 kommenttia:

 1. Mulle olit kyllä ihan huippua shoppailuseuraa, kiitos siitä! :) Loistavia löytöjä teit, tykkään noista kaikista. Liian paljon ihanuuksia jäi vielä kauppaankin...

  VastaaPoista
 2. :D No älä muuta sano! Olisin voinu ostaa kaiken sieltä Mojitosta :D Meillä oli samat intrestit ja sama tahti :D

  VastaaPoista
 3. Höh mun kommentti ei oo tullu :( Laitoin jo aamulla että varo vaan, tulossa olen jo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Sunkin vaatekaapissa on pari kivaa juttua, joita viime vierailulla kattelin ;) vitsi, vitsi!

   Poista
 4. Moikka,

  Olen jo monesta blogista lukenut postauksia Tallinnan ostosreissuista! Siitä ei tule muutakuin kauhea himo päästä sinne shoppailemaan. Kuvissa on kivoja löytöjä etenkin tuo villapaita ja mekko miellyttivät omaa silmää. Haluaisin kysyä, että mistä nuo kuvissa olevat farkut olet ostanut? Ne on tosi mageet, mielestäni farkuissa pitää olla juuri tuollaista erikoista saumaa ja vetoketju asettelua :)

  t. Nana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos kommentista! Tallinna oli kyllä oikein onnistunut shoppailujen osalta. Nuo farkut on ostettu Gina Tricotista noin pari vuotta sitten.

   Poista
  2. kiitos vastauksesta!
   Tilattiin sitten siltä istumalta vuorokauden hotellireissu Tallinnaan. Kiito sinulle tästä ideasta, tuli sen ansiosta varattua virkistysreissu näin työharjoittelua keventämään :)

   Nana

   Poista
  3. Loistavaa! Rentouttavaa ja shoppailurikasta matkaa teille :D Shoppailuvinkeistä sen verran, että Viru-keskuksesta löytyi todella hyviä kauppoja, sekä Virukeskuksen vasemmalla puolella on elokuvateatteri, jonka vasemmalla puolella on lisää hyviä kauppoja: Bershka, Stadivarius, Pull&Bear... Kannattaa käydä! Ne on hassusti "piilotettu" rakennuksen sisään ja sisäpihalle, mutta kun vähän kiertelee, niin eiköhän löydy.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...