Sivut

26. maaliskuuta 2014

Karnaluks ostoksia

Viime viikonloppuna suuntasimme DIY-tyttöjen kanssa Tallinnaan käsityöostoksille. Lähdimme ajamaan lauantai aamuna klo 3 kohti Helsingin satamaa. Laivalla nautimme herkullisen aamiaisen, jonka parissa menomatka hurahti hurjan nopeasti. Kun saavuimme perille, heitimme tavarat hotellille ja lähdimme kohti Karnaluksia. Olin kirjoittanut etukäteen hieman ostoslistaa, joten tällä kertaa tavaroiden kerääminen oli hieman tehokkaampaa ja kivempaa kuin viime vuonna. Tosin lankoja valitessa meinasi itku, hiki ja turhautuminen tulla, sillä valikoimaa oli niin valtavasti. Ja en todellakaan tienny, mitkä langat oli hyviä ja mitkä ei. Yritin salakuunnella muita asiakkaita ja seurasin mitä he ostoskoreihinsa laittoivat. Lopulta sain langat kasaan ja lähdit kiirellä pois lankojen luota. 

Ostoskorini sisälsi kassoille mentäessä nämä tavarat:

-neppareita (sin, pun, must, rusk)
- musta ja nude filamenttilanka
-turkistupsu
-sinivalkoraidallista pellavaa
-ruskearaidallista pellavaa
-kanttinauhaa
-mustaa ja valkoista kuminauhalankaa
-erivärisiä saumurilankoja
-isot neulat (pujottamiseen ja kääntämiseen)
-kaarevia neuloja
-ratkoja
-4 nappia
-farkkulankoja
-ompelulankoja
-kangaspohjaista liimatukikangasta (musta ja valkoinen)
-2 vetoketjua
-4 alpakkalankarullaa

ostokset maksoivat yhteensä 90€

Lisäksi ostin yhdestä toisesta kangaskaupasta sinisävyistä ja eläinkuosillista lykraa. 

2 kommenttia:

  1. Mitä on filamenttilanka? :) Ihania noi alpakkalangat, mitä meinaat niistä tehdä? Ja noi kangaslöydöt oli tosi jees, harmi kun oli niin vähän aikaa, etten itse jaksanut alkaa kiireessä ostamaan mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Filamenttilanka on hyvin pehmeää ja monisäikeistä lankaa, jota käytetään pehmeissä saumoissa, kuten vauvojen/lastenvaatteissa, urheiluvaatteissa ja alusvaatteissa ja ehkä myös uima-asuissa. Ja alpakkalangoista ajattelin tehdä kummitytölle jotain, ehkä jonkun kauniin kevyen neuleen kesäksi. Tosta eläinkuosista ompelin jo itelleni mekon, mutta ajattelin vielä vähän tuunata sitä. Oon niin superinnoissani näistä ostoksista, että haluaisin tehä kaikki suunnitelmat heti valmiiks. Tänään ajattelin tehdä ainakin noi korvikset, jos löydän jostain kotoo niitä korvispohjia.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...