Sivut

20. elokuuta 2014

Saisiko olla virkkausintoa?

Vaikka en millään haluaisi, niin pakko se vaan on myöntää, että kesä taitaa olla ohi ja syksyn sateet ovat saapuneet kuumien hellepäivien tilalla. Syksy tuo mukanaan myös jokavuotisen käsityöinnostuksen, ja minulla on koukut jo ainakin 4:ssä työssä kiinni. Valmistumassa on siis vaikka mitä kivoja juttuja. 
Mutta ennen syksyä, palataan hetkeksi kesään ja ihaniin käsitöihin, joita yritin kovasti valmistaa, mitä nyt rannalta loikoilun lomasta ehdin.
Olimme heinäkuussa Taivalkoskella mökkeilemässä ja olin ottanut kotoa mukaan matonkudetta ja koukun. Tarkoitus oli valmistaa pöytätabletit kotiin. Virkkaus luonnon keskellä on todellista sielunlääkettä ja se auttaa rentoutumaan ja irrottautumaan arjen hektisyydestä. Ja siinä ohimennen valmistuu ihania sisustusjuttuja kotiin. Mikä olisikaan parempaa?


Ontelo-/putkimatonkuteen olen ostanut Triteksistä.


Lisää kesäkäsitöitä tulossa pian!

4 kommenttia:

 1. Joo, rakastuin, kiitos vaan... Tälläsiä postauksia kun tekee niin rangaistukseks voisit tehdä mullekin tollaiset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei muutakun ite virkkaamaan! Oon tehny noita tänä kesänä niin monet, että mun kiintiö on kyllä täynnä :D Nää on kyllä tosi kivat, mutta kyllä näissä vaivaakin on.

   Poista
  2. Joo uskon että on hommansa tehdä noita:/ Mä oon nyt saanut kinuttua Jussin siskolta jo kaksi virkattua mattoa ja yhden virkatun korin! :D ehkä seuraavat laitan nää sit sille listalle... ;) Ite meinaan EI pysty!

   Poista
  3. Kuulostaa oikein hyvältä suunnitelmalta! Vaikka voisit kyllä itekkin opetella joskus :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...