Sivut

3. syyskuuta 2014

Koristetyynyjä

Kevättalvella päätin, että virkistän kotiani värikkäillä kesäisillä tyynyillä ja kävinkin kangaskaupoilla ihastelemassa erilaisia vaihtoehtoja. Löysin paljon kivoja yksittäisiä kankaita, mutta ne eivät millään toimineet yhdessä. Lopulta valitsin neutraaleja sävyjä, joita päätin piristää pikku nikseillä. Värikkäät tyynyt saavat vallata olohuoneeni ensi vuonna. Lupaan sen!


Tilasin ebaystä pinkkiä ja valkoista pampulanauhaa, jotka ompelin tyynyjen reunoihin. Olin ehkä vähän kyllästynyt noihin pampuloihin, koska niitä näki joka paikassa, mutta toisaalta näissä tyynyissä ne toimivat ja antavat kivan yksityiskohdan "perus tylsille" harmaille kankaille. Sinisävyiseen tyynyyn pampulat sopivat taas kuin kirsikat kakun päälle. Love, love love!


Vaihteluna mattojen ja pöytätablettien virkkaukselle päätin kokeilla aluevaltausta tyynyjen parista. Yhdistin muutamia eri harmaan sävyjä ja virkkasin perus pylväitä.
Yksinkertaista, nopeaa ja tyylikäs lopputulos. Matonkudetyynyt sopii hyvin esim. lattiatyynyiksi, koska niistä tulee tosi paksut ja jämäkät. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...