7. kesäkuuta 2012

Valmistujais pirskeet!

Nyt on taas elämässäni yksi vaihe takana.
Valmistuin siis eilen vaatetus- ja tekstiiliompelijaksi ja nyt pitäisi olla sitten ompelijan taito kätösissä. 
Kaksi vuotta kestänyt koulutus meni niin hurjan nopeaa, että tuskin huomasi, miten paljon kehittyi matkalla ja miten paljon enemmän tietää ja osaa nyt kuin ensimmäisenä päivänä. 
Kiitokset kaikesta opista kuuluu ihanalle opettajallemme Sirkulle!
Mutta nyt kun tutkintotodistus on kourassa niin voi ehkä hieman juhlia!
Koulun kekkereiden  jälkeen olin järjestänyt pienimuotoiset kahvittelut vanhempieni kotona perheelle ja ystäville. 
Mekon siis olen tehnyt itse, niinkuin kunnon vaatetusompelijan kuuluukin. Mekkoon syntyi melkoinen viha-rakkaussuhde, mutta onneksi rakkaus voitti ja sain kantaa ylpeänä tekelettäni.
'

6 kommenttia:

 1. Onnea, Onnea!
  Tajuttoman hieno mekko!
  missäs tämmöset vaate- ja tekstiiliompelijat tekee töitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Vaatetusompelijat voivat tehdä omien taitojensa mukaan oman alan töitä lähes missä vaan. Tietenkin koulutus on sen verran suppea, että vaativampiin hommaan kouluttaisin itseäni enemmän. Mutta monet tekevät alihankitaompelua, korjausompelua tai jotkut perustavat heti oman yrityksen ja tekevät töitä esim toiminimen alla. Itse olen myös harkinnut tuota toiminimen perustamista. Kunhan vain saisin teollisuusompelukoneen.

   Poista
 2. voi ei oot ihan ylihyvä näissä hommissa! oon niin kateellinen :D tää (samoin ku se pinkki lyhempi mekko toisessa postauksessa) sopii sulle tosi hyvin ja on muutenkin kauniita :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! On aina tosi kiva saada palautetta omista töistään!

  VastaaPoista
 4. Hei Tanja!

  Olen 2012 vuoden lokakuusta seurannut blogiasi ja joka kerta kun avaan bloki sivustosi se on aina yhtä jännittävää! Sydän pamppailee nähdessäni uusia tekemiäsi luomuksia ja ideoita mistä olet ottanut kuvia, olisi niin mahtavaa itsekin osata jotain näin hienoa. Kun ensimmäisen kerran näin tämän mekon tuijotin sitä valehtelematta tunnin verran. Olet todella taitava ja työsi ovat erityisesti mieleeni. Kenenkään muun tekemät vaatteet eivät ole näin saaneet minua jähmettymään ja jos joskus tulee isompia juhlia niin mielelläni pyytäisin sinua suunnittelemaan itselleni mekon!

  Hyvää ja inspiroivaa uutta vuotta 2013!

  taitojasi ihailevin terveisin
  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna todella paljon palautteesta. En voi muuta kun hymyillä koko loppupäivän, kun tulin niin hyvälle tuulelle! On ihanaa saada palautetta tekemistä töistä. Ja ehdottomasti jos sinulle tulee joitakin juhlia niin mielelläni autan sinua suunnittelemaan täydellisen asun juuri sinulle!
   Iso kiitos!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...