13. helmikuuta 2013

It' s payday! vol V

Tälläkin kertaa olen tuhlannut rahaa hiuksiin, mutta en suinkaan omiini. Ostin nimittäin jonkun toisen ihmisen tukkaa. Hyi! Ajatus on jotenkin kuvottava, vaikka hiuspidennykset on ihan perusjuttu nykypäivänä. Toisen hiuksista tuli mieleen juttu, kun ompelijakoulussa teimme neulatyynyjä, joihin haimme täytteeksi hiuksia parturipuolelta. Hiukset kuulemma eivät tylsistytä neuloja niinkuin vanutäyte. Hienosta perinteikkäästä ideasta huolimatta, en pystynyt/halunnut täyttää neulatyynyä hiuksilla, vaan päädyin perinteiseen vanuun. Sitäpaitsi hiukset tulivat läpi neulatyynykankaasta ja pistelivät ihoa inhottavasti...

Mutta takaisin hiuspidennyksiin. Tilasin pidennykset netistä osoitteesta http://www.cliphair.co.uk/. Olin kuullut hyvää palautetta ja hintakin oli kohdallaan. Tuplapaksut kokopään klipsipidennykset 46 cm pitkät (18 inches) maksoi 72€ ja normaalipaksut 46 cm maksoi 60€. Ja lisäks tuolla on aika paljon kaikkee alennuskausia, jollon saa tilauksen hieman edullisemmin. Sekä ilmainen toimistus! Tuotekuvien värit vastaa melko hyvin oikeaa tuotetta. Itse tilasin tuplapaksut ja värin löydät *täältä*.
Ystäväni Elli tuli hieman auttamaan pidennysten kanssa, kun harjoittelin niiden laittamista päähän.


 Ensivaikutelmalta pidennykset tuntuivat aivan kammottavilta ja todella painavilta. Oma tukkani ei todellakaan ole ollut noin raskas. Mutta luulen, että pidennyksiin tottuu aikanaan ja samanlailla lyhyt tukka tuntui alkuun todella oudolta. Oma tukkani on leikattu tällä hetkellä takaa todella suoraan, joten oman tukan ja pidennysten ero näkyy hurjasti. Pitää käydä parturissa ja leikata latvaa hieman rikotusti, jotta hiukset sulautuu paremmin pidennyksiin.
Saa nähdä miten tämän hiusprojektin kanssa käy :D

3 kommenttia:

 1. en ymmärrä että eka leikataan oma tukka lyhyeks ja si pitää pidennyksien kans alkaa leikkiin..

  VastaaPoista
 2. Vaihtelu virkistää! Pitkän tukan muuntaminen (vaikkapa vain päiväksi) lyhyeksi on aikaslailla haasteellisempaa, kuin lyhyiden hiuksien pidentäminen klipseillä.. :) Anonyymi taitaapi olla joko mies ( joilla ei koskaan mieli muutu ja sama hiusmalli miellyttää vuosikymmeniä...) tai todella onnellisessa asemassa oleva nainen, joka on löytänyt sellaisen leikkauksen (ja värin), ettei tarvitse/halua mitään muutoksia tehdä! Itse kuulun valitettavasti myöskin siihen joukkoon joka ei koskaan ole (ainakaan pitkiä aikoja) täysin tyytyväinen sen hetkiseen hiusmalliinsa. Vaihtelu ja ainainen tasapainottelu lyhyiden ja pitkien hiuksien välillä on enemmän kuin tuttua! Jos olisin viitseliäämpi saattaisin itsekin tuollaiset upeat kutrit tilailla.. Ryhdistäytymistä odotellessa omilla puolipitkillä on pärjättävä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se asia on ja munkin hiukset oli latvoista niin huonossa kunnossa, että ei pitkää (omaa) tukkaa enään kannattanu pitää. Syitä on monia, miksi alkaa "leikkiä" pidennyksien kanssa!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...