23. kesäkuuta 2013

Juhannustaikaa


Juhannus on ehdottomasti yksi lempijuhlistani. Rakastan yötöntä yötä ja luontoa, joka on juuri juhannuksena kauneimmillaan. Rakastan juhannussaunaa, -tansseja ja -kokkoa. Ihmiset kokoontuvat yhteen tarkoituksenaan nauttia hyvästä seurasta, ruuasta ja ihanasta kesästä. Tosin aina aurinko ei juhannusyönä paista, mutta tänä vuonna pääsimme nauttimaan mitä parhaimmasta juhannussäästä.

Itse olin viettämässä juhannusta työkaverini luona, pelaillen kesäpelejä ja grillaillen. Loppuillasta lähdimme käymään pikaisesti juhannustansseissa, jossa Tomi kieputti minua muutaman kappaleen. Juhannuskokonkin pääsin näkemään, mutta tosin vain taxin ikkunasta. 
Sunnuntaina kävimme ottamassa Tomin kanssa hieman juhannuskuvia, vielä kun niitty kukki kauniina päivänkakkaroista.    - - - - - - - - - - - 

Juhannustaioista sen verran, että tänäkin vuonna  keräsin tyynyni alle 7 erilaista kukkaa juhannusyöksi. Jos jollekkin tämä taika ei ole tuttu, niin tarkoitus on siis, että juhannusyönä näkee unta tulevasta aviopuolisosta, jos kukat löytyvät tyynyn alta.
No minä keräsin kukat intoa piukassa toivoen, että tänä vuonna näkisin tulevan puolisoni unessa. No, mutta miten kävikään. Näin unta, että vaeltelin valtavassa raunioituneessa temppelissä, jossa oli tuhansittain erilaisia kissoja. Kissoja? Missä kaikki miehet olivat? 
Yleensä muistan aamulla monia unia, joita olen nähnyt yön aikana,  mutta nyt mielessäni pyörivät vain mouruavat kissat... 
Nopea päätelmä päässäni oli seuraava:
En pääse ikinä naimisiin ja erakoidun ja vanhenen yhdessä kissalaumani kanssa...

Ahdistuneena ajatuksesta heitin kukat roskiin ja ajattelin, että parempi onni ensi vuonna :)

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...