5. heinäkuuta 2013

Barcelonan ostoksia

Keräsin toissapäivänä (melkein) kaikki Barcelonassa tekemäni ostokset yhteen ja ihastelin ylpeänä saavutustani. Olin lähtenyt asenteella, että ostan jotain jos kohdalle sattuu, ja aika monta hyvää kohtaa löytyikin. Erityismaininta siitä, että Barcelonassa oli Parfoissin myymälä, johon en ollut lainkaan varautunut. Jähmetyin paikalleni tuojottamaan liikkeen kylttiä ja hymy korvissa lähdin kiitämään kohti kauppaa. Olen tehnyt aikaisemmin päivityksen pelkästä Parfoissista ja olen edelleen sitä mieltä, että se on paras laukkukauppa ikinä! Ostin sieltä tuon sinisen laukun vaaleilla tikkauksilla sekä vetoketjullisen ruskean ison lompakon. Tuo ruskea lompakko on ihana, koska sinne mahtuu sisälle myös avaimet ja kännykkä. Mustan niittilaukun  ja aniliininpunaisen kirjekuorilaukun taisin ostaa ihan hennesiltä ja tykkään myös niistä tosi paljon.
 
 
Vaatteita en löytänyt kovinkaan paljon, mutta alla olevan mekon ostin työkaverini häihin. Kankaan materiaali oli ihanan laskeutuva ja väri on uskomattoman ihanan turkoosi. Kuvat eivät kerro taaskaan todellisia värejä :/ Mekon kaveriksi ostin kulta-turkoosit korvakorut, joita en kuitenkaan laittanut häihin, niin kuin olin suunnitellut.
 

Kikokin löytyi Barcelonasta ja kävin tietenkin heti ostoksilla.
 
 
Alla olevat bikinit ja kengät ostin Primarkista, joka yllätyksekseni löytyi myös Barcelonasta. Olin ihan hurmiossa kaupassa, varsinkin kun sain kierrellä siellä yksin, eikä tarvinnut odotella ketään. Ballerinat maksoi 6e, läpykät 2€, korkkarit 15€  ja bikinit noin 10€. Ihanan halpaa!
 

Alla oleva mekko on löytö vintage liikkeestä Carrer dels Tallers kadulta, joka sijaitsee La Ramblan yläpäästä. Kadulta löytyy paljon vintage ja second hand -liikkeitä,  joiden kiertämiseen saa käytettyä aikaa vaikka kuinka paljon.
Mekko oli hieman iso, mutta se on helppo pienentää oman kokoiseksi.


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...