7. heinäkuuta 2013

Kesäolympialaiset

Päätimme järjestää työkaverini kanssa kesäolympialaiset työporukalle. Olimme ehdottomasti sitä mieltä, että kyseessä tulisi olemaan teemakisat, mutta teema oli hieman hakusessa. Etsin netistä tietoa teemabileistä ja sieltä ponnahti esille viidakko-aiheiset juhlat. Päätimme siis ottaa teemaksi viidakon.
Olin heti todella innoissani siitä, että pääsisin suunnittelemaan asuani ja mielessäni pyöri heti paljon erilaisia ideoita. Viidakkoon liittyy melkein mitä tahansa, joten asuvaihtoehtoja oli kymmeniä. Voisin olla salametsästäjä, tutkimusmatkailija, Jane, alkuasukas, jokin eläin tai kenties kasvi.
Kaikesta innostuksesta huolimatta, onnistuin jättämään asun järjestämisen viimetippaan ja valitsin nopeasti heimo-tyttö aiheisen asun. Näin jälkiviisaana olisin ehkä voinut valita enemmän viidakkoon liittyvän asun :D

Jo ennen asuvalintaa, oli päättänyt, että haluan tehdä itselleni kiharairokeesin. Ihan niin radikaaliin valintaan, kuin siilin leikkaukseen en suostunut, mutta ajattelin vetää hiukset tiukasti päälaelle. Mutta ensiksi tarvitsin hieman kiharoita. Päätin kokeilla foliokiharoita, joita olin viimeksi tehnyt lapsena. Foliokiharat olivat tosi helppo tehdä ja niissä oli paljon mukavempi nukkua kuin esimerkiksi pienissä muovirullissa.


Kun olin saanut hiukseni kuriin ja päässyt eroon jäätävästä afrosta tein vihreä -punaisenmeikin ja lisäsin muutaman strassin silmäkulmaan. 

  

Lisäsin irokeesin toisella puolelle kukkia, jotka lisäsivät heti eloa ja väriä kampaukseen. Asuna minulla siis oli työpaikan tuunattu paita ja kaislahame.


Tein myös supersexyn laukun, jossa oli helppo kantaa kisoissa tarvittavia tavaroita. 


 Ja ei muuta kuin kisat pystyyn.  Lajeina olivat: 
Kumin heitto
Pitkänpitkä loikka
Meloneista mittaa
Pari jalkapallo
Muna lusikassa juoksu
Promille pituushyppy 


Kisat olivat mielettömän hauskat, vaikka jäinkin toiseksi viimeiselle sijalle. Mutta tälläkertaa tärkein todellakin oli osallistuminen ja hauskanpito kuin voitto. 
Jatkoja juhlimme Tehtaansaunalla, jonne olimme koristelleet hieman viidakko- ja meriaiheista tunnelmaa.  

4 kommenttia:

 1. Teidän olis pitänyt pitää erikseen vielä "kenellä paras kisa-asu" -äänestys! Sä oisit varmaan voittanut sen :) Toi oli niin hieno!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin kilpailu olis ollu ihan hauska, mutta ihan kaikki ei ollu panostanu niin paljon :( :)Toi kaislahame oli siitä huono, että noi oljet liimautu ikävästi kiinni reisiin :D

   Poista
 2. Ihana kiharapilvi! :D
  Minkä alan töitä teet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toi tukka oli samaan aikaan tosi hauska ja toisaalta sitten todella pelottava. Mietin aamulla, että saanko tätä tukkaa ikinä suoraks :D Oon toimistosihteerinä autoalan yrityksessä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...