18. huhtikuuta 2015

Sisustusmatkaamassa

 Terveisiä Hämeenlinnasta! 

Kävimme vanhempieni kanssa Metsänkylän Navetassa sisustusmatkalla hakemassa inspiraatiota ja mahdollisia löytöjä uuteen asuntoomme. Yksi idea jonka halusin toteuttaa oli keittiöön hyllyparrut vanhasta puusta, mutta matkalla Hämeenlinnaan löysin nettiä selaillessani aivan loistavan, vielä paremman idean. Pysykää siis linjalla, siitä lisää myöhemmin ;)


Kaikista ihanista tavaroista huolimatta, ostin vain paksua köyttä, josta olisi tarkoitus taiteilla jotain kivaa, kunhan keksin vaan, että mitä :) 
Yksi asia mikä on aivan pakko mainita on Navetan sivurakennuksessa sijaitseva Kahvila Leivintupa, josta saa maaaaaaailman parasta pannukakkua. Asiaan saattoi vaikuttaa myös se, että olin ollut pitkään herkkulakossa, ja ehkä vielä vähän nälkäinenkin. Mutta jos aikoo käydä Metsänkylän Navetassa niin ehdottomasti pitää käydä myös pannarilla Leivintuvassa. Suosittelen!


Tästä kirjoituksesta taisi tulla nyt enemmänkin kissapäivitys, kun erityisen ihana kisumisu on niin monessa kuvassa :D En ole mikään kissaihminen, mutta tämä valtava karvapallo sai sydämeni pakahtumaan. Huomasin, että mielessäni taisi pari kertaa käydä ajatus: "Pitäisiköhän tälläinen hankkia meillekin".


Käytiin myös poikkeamassa sisustuskaupassa Tiirinkosken tehtaassa, jossa oli ihania sisustustarvikkeita ja vaatteita. Rakennuksen pihapiirissä ulkoili vähän isompia karvakasoja. Aivan uskomattoman hurmaavia. Aaww! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...