Sivut

11. kesäkuuta 2012

Mökkielämää ja GLO GAALA

Koko viime viikko meni säätiedotuksia tutkiessa, että jos vaan sattuisi viikonlopulle hyvää ilmaa niin suuntaisimme heti mökille. Onni suosi meitä ja lähdimme heti aamusta kohti Kurua.
Kivan ilman lisäksi reissusta tuli tosi kiva, vaikka vähän sadetta tihkuttelikin.

Tietenkin suuntasimme heti kalalle testaamaan uutta vapaani ja hyvinhän se toimi, koska kalaa tuli ihan kiitettävästi. Ainakin 8 fisua nostimme, mutta pienimmät laitoimme takaisin.
Alla kuvassa on minun saamani hauet!

Oli pakko ottaa kuva tästä pienestä pärekorista, kun tuli niin ihanan kesäinen olo kun äitini oli kattanut päivällisleivät siihen. Ihana ♥


Vaikka olimme ensimmäistä kertaa tänä kesänä mökillä, oli ampiaiset ehtineet asettua taloksi ennen meitä. Sain kunniatehtävän hävittää tämän valtaisan kokoisen ampiaisen pesän.
Olis siellä yksi ampiainen sisällä.


Kävimme vierailulla myös Seitsemisen kansallistuistossa, jossa oli jos minkälaista nähtävää. Olen käynyt Seitsemisessä vaikka kuinka monta kertaa, mutta silti näyttelyt on aina kiva kiertää ja joka kerta näkee jotain uutta ja uudella tavalla. Tälläkin kertaa ihastelin perhosia ihan uusin silmin. Haen ompelutöihini paljon inspiraatioita luonnosta ja perhoset ovat oikeita luonnon taideteoksia. Niistä kuvia myös alapuolella. Näyttelyssä oli myös noin kolmisenkymmentä upeaa luontokuvaa huippu valokuvaajilta.


Kun palasimme sitten takaisin mökille pääsimme kokeilemaan kuinka tarkkoja ampujia omelle. Maaalitauluna toimi pahvilaatikko ja tietenkin olin paras ampuja :D Ainakin tuosta maalitaulusta minun osuma on tuo kaikista keskimmäinen. Tomi tosin ampui jälkeeni jonkun 100 kertaa niin ehkä sieltä tuli joku parempi osuma.


Malttamattomana odotin vuoroani ja kokeilin vähän omia taistelu liikkeitä... Yritin myös häiritä Tomin keskittymistä, mutta pilkka osuikin omaan nilkkaan...Tulokset:Tanja keskellä, Tomi alhaalla

Mökkeilyn jälkeen ja kovan kalanhajun irrotus operaation päätyttyä suuntasin Gohairin järjestämään GLO GAALAAn, jossa glo -liikkeet esittelivät tekemiään kampauksia, leikkauksia ja värjäyksiä muotinäytöksissä. Itse olin mukana hiusmallina viimevuonna, joten oli kiva mennä katsomaan mitä tänä vuonna oltiin keksitty. Ja uskomattoman hienoja kampauksia olikin tehty. Alla hieman kuvia näytöksestä.

Glohairin koulu oli järjestänyt oikein kunnon shown. Lavalla nähtiin tankotanssiesityksiä, pin up -malleja, Grease elokuvan musiikkia ja malleja sekä amerikkalaisen jalkapallon pelaajia.
Sade yllätti puolessa välissä esityksiä, mutta se ei haitannut menoa, koska esitykset muuttuivat yhä kuumemmiksi ja kuumemmiksi loppua kohti.

2 kommenttia:

  1. Haha, vähänkö hauskoja noi ampumiskuvat! Ihania ootte<3

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä hauskaa paikanpäälläkin :D Ja vaikea keskittyä kun toinen kokoajan häirittee!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...