Sivut

13. kesäkuuta 2012

Synttärimekko

Kirjoittelin aiemmin ja laitoin kuvia mekosta, johon kokeilin muotoilua ensimmäisen kerran. Mekko on ollut valmis jo jonkun aikaa, mutta nyt sain otettua siitä myös kuvia.
Olen äärettömän tyytyväinen mekkoon ja siitä tuli todella kaunis!

7 kommenttia:

 1. Vastavierailulla! Kiitos tunnustuksesta :) Sinunkin blogisi on minulle uusi tuttavuus ja täynnä ihanuuksia! Taidanpa jäädä vielä toviksi selailemaan :)

  VastaaPoista
 2. tämmösestä mekosata saa ja pitääkin olla ylpeä! UPEA!

  VastaaPoista
 3. hei olisin kysynyt mistä olet hommannut strassit mekkoon? itse olen tekemässä wanhojentanssimekkoja ja tarvitsisin siihen niitä

  PS. Aivan ihania tuotoksia löytyy sivuiltasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ronja, kiitos kivasta palautteesta! Olen ostanut strassit Tampereelta Biancanevesta (http://www.biancaneve.fi/) Niillä on näköjään myös nettikauppa, mutta itse olen ostanut ne ihan liikkeestä. Liike on muuttanut hetki sitten ja sijaitsee nykyään Tullintorilla. Sieltä varmasti löytyy oikeanlaiset strassit.
   Kannattaa muuten huomioida, että strasseja on kahden laisia; normaaleja, jotka kiinnitetään liimalla ja sitten sellasia, jossa on valmiina se liimapinta, joka sulatetaan strassikolvilla tai sitten ihan kynttilässä. Jälkimmäinen on minun mielestäni nopeampi ja kätevämpi, jos jaksaa näpertää pinsettien kanssa.
   Onnea strassauksen kanssa!

   Poista
 4. Vaikuttaa todella kivalta ja mielenkiintoselta blogilta, sait juuri uuden seuraajan. ;) oon ite alottamassa piakkoin omaa vaatetusalan yritystä, käyhän vilkaseen! :) letkia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kävin vierailulla sunkin blogissa ja voin sanoa, että mielenkiinnolla jään odottamaan miten homma lähtee käyntiin. Itselläni oli sama unelma, mutta minulla ei taida olla rahkeita kyseiseen hommaan :) p.s ihana se sinun tekemä ulkotakki!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...