Sivut

27. kesäkuuta 2012

Radley ♥

"Delivery and Returns
We are happy to announce that we now offer an International Delivery service to over 45 countries:

Europe: Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Republic of Ireland,Italy, Latvia , Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Russia*, Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland."

- Radley London-

Voi kuinka iloiseksi tulinkaan, kun luin tuon lauseen. Pitkän odotuksen jälkeen Suomi on päässyt Radleyn toimistuslistalle. Jippii!
Kävin monta vuotta sitten Lontoossa ensimmäisen kerran ja Radleyn liike oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olisin voinut ottaa joka ikisen laukun, lompakon ja sateenvarjon itselleni. Reissun jälkeen sain seurata  lempilaukkujani vain netin kautta, eikä toimistusta Suomeen silloin ollut.
Viime talvena kävin uudelleen Lontoossa ja tietenkin ihailemassa Radleyn aikaansaannoksia. Tosin matkabudjetti oli niin lopussa, että laukut jäivät taas vain muistoiksi.
Mutta nyt tilanne näyttää muuttuneen ja tuon tilausmahdollisuuden vuoksi, voin tilata laukun heti kun vain mahdollisuus itselle tulee ja kun sopiva löytyy kohdalle.

Kiitos Radley!

1 kommentti:

  1. Käys kattoon mun blogista miten käytin sun antamaa huivia ;)

    http://pasionporlavida-bambina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...