Sivut

10. elokuuta 2012

BB-voide

Jo pitkään puhuttu BB-voide saapui vasta hetki sitten minun tietooni, kun ystäväni mainitsi sen. Kyselin töissä, että tietävätkö työkaverini voiteesta ja he olivat aivan ihmeissään, että olen kuullut tuotteesta vasta nyt. Tottakai mielenkiintoni heräsi, että mikä voiteessa oli niin erikoista. Olen kuullut ja lukenut tuotteesta sekä hyvää, että huonoa. Jotkut kehuvat sitä maasta taivaisiin ja toiset taas eivät ole lainkaan tyytyväisiä tuotteeseen. Aloin aikani kuluksi selvittää hieman asiaa ja lueskelin mikä tuote oikein on.


Ostin itse testiksi Garnierin BB-voiteen. Tuote lupaa tasoittaa ihon, kosteuttaa sen 24h, häivyttää ihon pieniä virheitä, heleyttää sekä sisältää UV-suojan SPF 15/UVA.
Tuote lupaa paljon pienessä paketissa, varsinkin tuo UV-suoja on erityisen hyvä. Tuotetta saa kahdessa ei sävyssä, joista minä ostin tuon vaaleamman. Tuotehan ei vastaa alkuperäisen BB-voiteen (Blemish Balm) ideaa, vaan toimii ikäänkuin kaikki sävyttävät päivävoiteet. Joten Garnierin markkinointi "uudesta innovaatiosta" ja "ensimmäisenä Suomessa" on ehkä hieman harhaan johtavaa.
Todella hyvä kirjoitus alkuperäisestä BB-voiteesta löytyy kosmetologi-blogi Karkkipäivästä.

Oma kokemus tuotteesta ei ollut mitenkään hätkähdyttävä. Kun voidetta puristaa tuubista se on hyvin paksun oloista ja ensinäkemältä se näyttää hyvinkin peittävältä. Mutta kun voidetta alkaa levittää kasvoille, voiteen väri katoaa täysin ja näyttää iholla enemmänkin vain perusvoiteelta. Sellaisenaan voidetta en kasvoilla käyttäsi, koska iho näyttää todella kiiltävältä. Tuote sopii mielestäni hyvin kosteusvoiteena meikkivoiteen alla omisnaisuuksiensa ansioista. Ja erityisesti niille käyttäjille, joilla ei ole kasvoilla lähes mitään peitettävää. Mutta voide tarvitse rinnalleen ehdottomasti myös puuterin.

En kuitenkaan tuomiste tuotetta kokonaan. Mutta jos sen aikoo ostaa käyttötarkoituksella: "Levitän ainostaan tämän kasvoilleni ja näytän upealta", niin silloin tuote kannattaa jättää kaupan hylllylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...