Sivut

29. elokuuta 2012

Mene pois paha flunssa!

Iloinen ja onnekas tunne valtasi minut kun postiluukusta tipahti kirjekuori. Ei mikään tavallinen kirjekuori vaan kutsu kesähäihin. Ihanaa!!! Kaikilla ystävilläni on ollut paljon häitä ja juhlia tänä kesänä, mutta mihin minun kutsuni ovat menneet? Minulla on tosi iso suku ja kissanristiäisiä on ennen ollut melkein joka kuukausi, mutta nykyään juhlia on harvassa. Mutta nyt kun serkkuni häät lähestyvät, niin mitä minun kroppani tekeekään? Juhliin on enään kolme päivää ja minulla on ihan kamala flunssa! Ystäväni Nasolin ja Finrexin ovat olleet suurena tukena, mutta silti tuleva juhlakunto jännittää. Tiedän, että pitäisi vain levätä ja ottaa rauhallisesti, mutta tänään menen siskoni järjestämään käsityöiltaan ja huomiseksi olen varannut kolme paikkaa Fitball-jumppaan minulle, siskolleni ja äidilleni. Lupaan ottaa ihan rauhallisesti!
Olen odottanut häitä senkin takia, että saan laittaa ensimmäistä kertaa päälleni AX Parisilta tilatun mustavalkoisen maximekon. Kynnetkin on jo maalattu ruusun punaisisksi ja ripsitupsut odottavat meikkipöydällä. Ihanaa päästä laittautumaan oikeen kunnolla!
Mutta sitä odotellessa ja flunssaa parannellessa kävin hieman läpi vanhoja asukuviani, jotka eivät vielä ole päässeet blogiini.

Ensimmäisissä kuvissa olen kummipoikani ja  hänen pikkuveljensä synttäriellä.
Mekko on Pull & Bear, laukku Parfois, (vyö ehkä H&M), korut by me :)
 
 
 
 
Tässä alla on yksi tämän kesän must have mekko. Kävin Indiskassa sisustus kaupoilla, mutta kun näin tämän mekon ja sen kirjailut oli se pakko saada.
 
Mekko Indiska, korvakorut Nature
 
 
 
 
 
Sitten väliin tällänen yksittäinen sormi/kynsikuva. Pitäisi varmaan alkaa kuvaan koko käden kynsiä, kun nuo yksittäiset sormet ei ole kauhean houkuttelevan näköisiä. Mutta tässä siis geelikynsi.
 
 
 
Sitten viimeisenä on H&M mekko ja Naturen korut.
 
 

4 kommenttia:

 1. Hei voikko opettaa mutkin poseeraan tollai? Miten sä osaat olla noin luonnollinen ja kaikissa ihanissa asennoissa.. no toiset kai on linssiluteita luonnostaan, toiset ei vaikka haluais;) PS. Eka mekko on ihanin!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Oli kiva saada kommentti pitkästä aikaa :D Me voidaan ottaa joskus joku valokuvaus ilta ja katotaan miten sais kivoja kuvia :D Se voi oikeesti olla ihan kiva! Mä ainakin tykkään ihan kauheesti ottaa kuvia toisista ihmisistä.

   Poista
  2. Hei joo!! Vähänkö kuulostaa hyvältä! Koita ny parannella se flunssas pois, katotaan jos ens viikolla olis joku ilta aikaa :))

   Poista
  3. Tehdään näin! Jee! Voit jo nyt alkaa valitteen kaikkia kivoja asuja mitä kuvataan ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...