Sivut

3. syyskuuta 2012

"Olisitko elämäni, viimeinen elämäni rakkaus"

Ah, olipa ihanat häät!
Serkkuni siis asteli alttarille Sastamalan Pyhän Marian kirkossa lauantaina. Kirkko ja sen ympäristö oli aivan ihana ja täydellinen valokuvaus miljö. Tosin kylmä ilma ja sade pakotti häävieraat suoraan autoille heti vihkimisen jälkeen, joten kuvaaminen jäi vain muutamaan räpsäisyyn. Onneksi hääpari oli saatu kuvattua siinä maastossa ennen vihkimistä.
Kirkolta siirryimme juhlapaikalle, jonka nimeä en nyt muista, mutta paikka oli vanha lato, alakerrassa oli ruokailutila ja yläkerrassa "tanssisali". Oikein mukava ja onnistunut tila noin 100 hengen häille.
 
Aikaisemmassa päivityksessä mainitsin, että pääsen käyttämään AX Parisin mekkoa ensimmäisen kerran ja voin sanoa, että mekko palveli erittäin hyvin. Tosin en saanut laittaa niitä korkkareita, jotka olisin halunut, koska mekon helma olisi noussut turhan korkealle. Olisin myös halunnut laittaa hiukseni nutturalle, mutta kaikki hiustarvikkeet oli hukassa aamulla, jotem päädyin pitämään hiukset auki.
 
 
 
Heti hääparin onnittelujen jälkeen juhlavieraat pääsivät polaroid kuvauksiin, joista kuvat siirrettiin välittömästi vieraskirjaan. Aivan ihana idea! Tällainen kuvaus olisi hyvä kaikkiin juhliin. Vieraskirjassa oli oman kuvan vieressä oli pieni kirjekuori, johon sai jättää hääparille onnen toivotuksen.
 
- - -
 
Kiitos Terhille ja Tuomakselle ihanasta hääjuhlasta!


1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...