Sivut

26. syyskuuta 2012

It' s payday! vol II

Nyt on sitten vaaleampi tukka.  
Kävin siis parturissa viime maanantaina, jotta saisin täysin uuden tukan Milanoon vietäväksi. Aluksi hieman jännitti, että miltä näytän vaaleassa tukassa, mutta lopputulos oli aivan mahtava. Kampaajani Suvi suoristi tukkani niin sileäksi ja hienoksi, että näytin aivan kuin olisin näyttelijä Kauniista ja Rohkeista. (Siis, ei sillä, että olisin tavoittelin kyseistä lookkia, vaan, että erittäin hyvältä hiukset näyttivät) Hyvä Suvi!
Mutta nyt siis sain hienot uudet hiukset, joita pääsen ulkoiluttamaan Milanon kaduille. Lähdemme siis siskoni, serkkuni ja ystävieni kanssa ensi sunnuntaina shoppailureissulle Milanoon (en muista olenko maininnut siitä aikaisemmin). Tarkoituksenamme on kiertää Milanoa, sekä vierailla myös Venetsiassa. Vaikka olen käynyt noissa paikoissa vuosi sitten, niin olen enemmän kuin innoissani, että pääsen uudestaan!
 
 
Kuvat väärentävät hieman väriä (niin kuin aina), mutta siis hiukset eivät ole ihan noin kellertävät, mutta muuten aika saman väriset. Hiusten väri on ihanan vihahdeikas, josta tykkään erityisen paljon. Kuvailin eilen eri kampaustapoja, joissa eri värit tulee todella hienosti esiin. Varsinkin kun hiukset ovat kiinni niin tummaan ja vaaleaan hiukseen tulee hieno kontrasti.
 
  
 
Ja voi että mikä ihana yllätys minua odotti kun pääsin kotiin. "Kauppalista"-liitutaulun alareunaan oli piirretty Robinista ihana kuva :D Tästä voi päätellä Tomin rakkauden pikku Robinia kohtaan!
 


4 kommenttia:

 1. "Tästä voi päätellä Tomin rakkauden pikku Robinia kohtaan!"

  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomi oli ihan vihanen, kun se oli tullu kotiin ja Robin oli vallottanu meiän sängyn ja nukku siellä tyytyväisenä.

   Poista
 2. Ihana tukka! Ja Robin pikku paholainen.. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...