Sivut

19. syyskuuta 2012

Marie & me

Viime sunnuntaina kävimme kuvaamassa Tohlopin rannassa, ystäväni/työkaverini Marien kanssa. Marie oli saanut vasta uuden Olympus PEN Mini E-PM1 ja minä ostin itselleni Panasonic Lumix DMC-LX5 digikameran. Menimme siis reenaamaan uusia kameroitamme. Minulla tosin meni hermot alkumetreillä omaan uuteen kameraani,  joten otin järkkärin käyttöön. Alla olevat kuvat ovat siis Marien ottamia Olympus kameralla.
Oli kiva kuvata kerrankin jonkun kanssa, joka jaksoi ottaa kuvia ja oli kiinnostunut kuvaamisesta. Aika meni kuin siivillä, vaikka Marie oli arvioinut, että tuskin jaksamme yli tuntia enempää kuvata. Loppujen lopuksi saimme 6 tuntia kulumaan silmänräpäyksessä.
Postauksen alla on linkki Marien blogiin, josta löydätte minun ottamia kuvia Mariesta :)
 
 
 
 
 
Kuvausten välillä kävimme hakametsässä koirapuistoilemassa. Marie toi oman koiransa Bellon mukaansa ja niin koirilla kuin meilläkin oli erittäin hauskaa. Tosin, väritykseltään valkoinen Bello oli löytänyt puistosta kivan kuralammikon ja oli tietenkin päättänyt kylvettää itseään siinä. Sen jälkeen meillä  oli vielä hauskempaa... :D
Puistossa oli myös säälittävän ja samalla niin suloisen pieni vauva chihu, joka sai aikaan melkoisen pentukuumeen!!! Olisin voinut viedä pennun vaikka salaa kotiin ;)
 
 
Kiitos Marielle superkivasta päivästä. Otetaan uusiksi kuukauden päästä, niin pääsen esittelemään Milanon shoppailuja!
 
 
Tässä vielä lemppari otokseni Mariesta! Niin iloinen ja onnellinen!
Lisää hienoja kuvia löytyy Marien omasta blogista -> Pasión por la Vida.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...