Sivut

17. syyskuuta 2012

Ruudut uuteen ruotuun!

Yksi lempi projekteistani on vihdoin valmis ja kuvattu! Ostin jo keväällä kirpputorilta tämän vihreän/harmaan (sisällä ollessa vihreä ja ulosmentäessä harmaa) miesten ruutupaidan, josta aijoin tehdä itselleni laukun. Paita oli todella hyvässä kunnossa (tuskin koskaan käytetty) ja maksoi vain euron, joten löytö oli erittäin onnistunut.  Paita oli XXL kokoa, joten materiaalia oli juuri tarvittava määrä. Leikkasin paidan saumoista auki, jotta sain kaiken kankaan käyttöön.
 
Ja tällainen laukku siitä sitten valmistui! Ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
 
 
Ompelin paidan nappilistan kiinni, josta sain kivan yksityiskohdan etuosaan. Rintataskun siirsin laukun keskelle, joka toimii edelleen taskuna siinä, missä isännän rinnuksissakin. Leikkasin nahkasta pieniä koristekohtia, jotka antavat hyvää näköä ja toimivat tehostevärinä tylsälle harmaalle.  
 
 
Laukun reunoissa, nahkan kohdalla on pujotettu tukiluu ympyrän muotoon (sama jota käytetään erimerkiksi korseteissa), joka antaa ryhdin laukulle ja pitää muodon pyöreänä. Sivuissa on napinläpitaskut, joihin voi laittaa vaikka avaimet talteen.  
 
 
Tähän työhön sain inspiraation, kun lehteä lueskellessani silmiini osui tämä ihanuus. Tämän laukun voisi kuvitella hyvin mukaan vaikka Lapin laskettelureissulle. 
Ja sopii niin miehelle kuin naisellekin.
 

4 kommenttia:

  1. No, onpas siinä todellinen muodonmuutos! Aivan uskomaton!! Ihan silmät pyöreenä täällä ihailen ja jäin pohtimaan, mihin kaikkeen muuhun noita luita voisi hyödyntää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opettaja sillon puhu kun tein tota koulussa, että verhoissa käytetään jotain tommosta luuta mikä on kai aika halpaa niin sitä voi kai käyttää noihin laukkuihin sun muihin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...