Sivut

12. syyskuuta 2012

Kaksi kuukautta ja kuusi päivää

When you move into a new place, it takes a while until it feels like home. And for a lot of us, apparently a place doesn’t feel like home until we’ve walked around NAKED.
In a new survey, the average person says it takes about two months and six days at a new place before it feels like home. And one of the biggest signs that yes, you’re at home is…walking around naked.
The other four signs:
- Putting out a welcome mat.
- Falling asleep on the couch.
- Having a housewarming party.
- And putting up photos of your friends and family.
 

 
Siskoni mies kertoi minulle, että oli lukenut jostain, että oli tehty kysely/testi, jonka mukaan ihmisellä menee keskimäärin 2 kuukautta ja 6 päivää siihen, että asettuu kodiksi uuteen asuntoon. Minulla on mennyt jo 2kk ja 12 päivää ja voin kertoa, että olen asettunut kyllä taloksi, mutta talo ei tunnu oikein asettuvan kodikkaaksi. Kämppä on vaan niin hurjan iso, että sitä on kamalan vaikea täyttää. Hyllyjä, peilejä ja koukkuja on seinät jo täynnä, mutta silti puuttuu vaikka mitä. Meille tuli Tomin kanssa kriisi kun tuo 2 kk ja 6 pvä tuli täyteen ja vielä oli asunnossa muuttolaatikoita. Joten olemme olleet nyt todella ahkeria ja yrittäneet saada asuntoa kuntoon NOPEASTI!
Eilen kiikutin töistä ison styroksi levyn, johon saan pingottaa kankaan. Kangas ei ole vielä löytynyt, joten päivitän tauluprojektin myöhemmin.
 
 
Työnurkkaukseen saimme aikaan tällaisen hienouden. Edellisessä asunnossa ei ollut tarpeeksi tilaa ja kaikki kuvisjutut oli aina hukassa. Nyt ne löytyy siistissä järjestyksessä pienistä valkoisista Ikean kupeista.
 
 
Alla olevan sisustustarran tilasin netistä Wilhelmiinan kammarista, josta tilasin myös ison liitutaulun. Toimistus oli nopea ja tuotteeet todella laadukkaita.  Käkikello on Kodin ykkösestä ja on ihan yksi lemppari sisustusjutuisani.  Pannukakun ohjetta en ole vielä kokeillut, mutta se tulee varmasti olemaan kovassa käytössä. (jos se vain osoittautuu menestykseksi)
 
 

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä!<3 Koska saa tulla kylään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti lupailen, että saan kämpän pian kuntoon, mutta saa nähdä koska se päivä oikeasti koittaa :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...